Beits voor tafels

Uw houten tafels zijn onderhevig aan dagelijkse slijtage, morsen en krassen, waardoor ze hun oorspronkelijke schoonheid kunnen verliezen. Door uw tafel te beitsen met speciale tafel beits beschermt u het hout en zorgt u ervoor dat de tafel zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Alleen binnen ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige producten van Baufix.

 • Levering vaak binnen 1 á 2 werkdagen
 • Bestellingen boven de €50,-? Gratis verzending
 • Producten met scherpe prijzen

Uw houten tafel beschermen met tafel beits

Tafels in huis worden vaak blootgesteld aan veelvuldig gebruik. Hierdoor kan de tafel na verloop van tijd gaan slijten. Ook morsen en krassen kunnen ervoor zorgen dat de staat van de tafel achteruit gaat. Tafel beits van het hoogstaande merk BAUFIX biedt de ideale oplossing om deze oppervlakken te beschermen en hun levensduur te verlengen.

Door de tafel te beitsen geeft u hem als het ware een extra beschermlaag. Hierdoor wordt het oppervlak vochtregulerend en is het goed beschermd tegen het dagelijkse gebruik. Hier zijn nog enkele voordelen van het gebruik van tafel beits voor uw binnen tafels:

 • Duurzame bescherming: Onze binnenbeits voor tafels biedt duurzame bescherming tegen dagelijkse slijtage, morsen en krassen. Hierdoor blijven uw tafels er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van gebruik.
 • Verbeterde uitstraling: Tafel beits accentueert de natuurlijke houtnerf en verfraait de uitstraling van uw tafels. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen om het perfect bij uw interieur te passen.
 • Eenvoudige toepassing: Het aanbrengen van tafel beits is over het algemeen eenvoudig en vereist minimale voorbereiding. U kunt snel aan de slag zonder gedoe.
 • Gemakkelijk onderhoud: Tafels behandeld met beits zijn gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden, wat zorgt voor langdurige schoonheid en functionaliteit.

Welke beits heeft u nodig voor uw tafel?

Er zijn veel verschillende soorten tafels en niet iedere tafel heeft hetzelfde nodig op het gebied van beits. Ook hangt het type beits dat u koopt af van de uitstraling die u voor uw tafel wilt. Binnen het assortiment van Fixza bieden we verschillende opties:

 • Houtbeits: Houtbeits wordt gebruikt om houten oppervlakken effectief te beschermen tegen slijtage, vocht, UV-straling en andere schadelijke invloeden. Het biedt tevens de mogelijkheid om de kleur van het hout te veranderen of te verbeteren. In vergelijking met houtolie biedt houtbeits een effectievere bescherming doordat het doorgaans een beschermende laag op het houtoppervlak vormt, waardoor het beter bestand is tegen krassen, vlekken en andere vormen van schade.
 • Houtolie: Houtolie heeft als hoofddoel het voeden, beschermen en de natuurlijke uitstraling van hout te verbeteren door diep in het hout door te dringen en de natuurlijke kleur en textuur te benadrukken. Hoewel het enige bescherming biedt tegen vocht en vuil, is het niet zo effectief als houtbeits in het bieden van duurzame bescherming tegen slijtage, krassen of andere externe invloeden. Houtolie geeft doorgaans een matte of zijdeglans afwerking, waardoor het hout een warme en natuurlijke uitstraling behoudt.

Aanbrengen van de tafel beits

Een tafel beitsen is een eenvoudig proces en u kunt dit dan ook makkelijk zelf doen. Voor langdurige bescherming voorziet u het hout regelmatig van een nieuwe laag. Hier zijn de basisstappen voor het beitsen van uw tafel:

 1. Voorbereiding: Controleer de tafel op eventuele beschadigingen, repareer deze en maak de tafel grondig schoon. Verwijder vuil, algen en eventueel oude verf- of beits resten met een zachte borstel of schuurpapier. Zorg ervoor dat de tafel volledig droog is voordat u verder gaat.
 2. Beits aanbrengen: Breng de eerste laag tafel beits gelijkmatig aan met een kwast of roller. Volg de richting van de houtnerf voor het beste resultaat.
 3. Drogen en herhalen: Laat de eerste laag drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schuur lichtjes en breng indien nodig een tweede laag aan voor een diepere kleur en extra bescherming.

Tafel beits bestellen

Of u nu een particuliere of een zakelijke klant bent, bij ons kunt u tafel beits kopen. Met ons uitgebreide assortiment tuinbeits vindt u altijd de juiste beits voor uw tafelproject. Bovendien bieden we ook vloerbeits en beits voor andere meubels aan.

Wilt u beits kopen, maar weet u niet welke het beste past bij uw project? Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over het beitsen van tafels of andere vragen? Ons team staat klaar om u te assisteren.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.