Spuitlak Kleur

Fixza biedt de hoogwaardige Baufix spuitlakken in 7 kleuren, die geschikt zijn voor vele toepassingen. Onze universele spuitbusverf levert consistente kleurresultaten en is eenvoudig in gebruik. Met een breed scala aan beschikbare tinten biedt Fixza de perfecte kleurmatch voor al je spuitverfprojecten.

Fixza's kleurrijke Spuitlaken: De universele oplossing voor al Jouw Spuit- verfprojecten

Wanneer je een verf of schilderklus hebt, wil je verzekerd zijn van een betrouwbare en veelzijdige oplossing. Fixza begrijpt dat als geen ander en biedt een uitgebreide selectie van Alkydharsverf spuitbussen in een scala van 7 RAL-kleuren. Of je nu een professional bent of gewoon een doe-het-zelver, onze spuitlak in kleur is de perfecte keuze voor allerlei schilderprojecten. Hieronder zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Baufix Multi- Spuitlak een kleurrijke spuitlak.

Lak en grondering, de Baufix Multi- spuitlak is een 2IN1 spuitlak

De Baufix Multi-spuitlak biedt niet alleen een prachtige afwerking, maar heeft ook een ingebouwde grondering, het is een 2in1 spuitverf. Dit betekent dat je geen aparte grondverf meer hoeft aan te schaffen, aan te brengen en te laten drogen voordat je gaat schilderen. Met Baufix Multi-spuitlak bespaar je tijd en moeite, terwijl je toch een duurzame en professionele afwerking krijgt voor je verfprojecten.

De voordelen van de Baufix Alkydharsverf Spuitbus

Baufix Multi- spuitlak Alkydharsverf in een spuitbus biedt een scala aan voordelen die het tot een populaire keuze maken voor zowel professionals als hobbyisten:

 1. Eenvoudig in Gebruik: De spuitbus is ontworpen voor gebruiksgemak. Je hoeft geen dure apparatuur of professionele vaardigheden te hebben om uitstekende resultaten te bereiken. Helemaal in combinatie met het Baufix Prof- spuitpistool, eenvoudig te monteren met het KLICK & SPRAY consept.
 2. Sneldrogend: De Baufix Multi- spuitlak die Fixza aanbied droogt snel, wat betekent dat je projecten in minder tijd kunt voltooien en  je nog sneller kunt genieten van het eindresultaat.
 3. Duurzaamheid: De Baufix Alkydharsverf formule zorgt voor een duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage en weersinvloeden, waardoor je langdurig van je verfkunsten kunt genieten.
 4. Voor Binnen en Buiten gebruik: Deze spuitlak is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse projecten. En op deze manier heb je minder verschillende types spuitlak nodig.
 5. Kleurvariatie: Baufix Multi- spuitlak is beschikbaar in 7 populaire kleuren, die de volgende RAL-kleuren benaderen, RAL 7001 zilvergrijs, RAL 7016 antraciet grijs, RAL 9005 gitzwart, RAL 3000 vuurrood, RAL 5002 ultramarineblauw, RAL 1021 koolzaadgeel en RAL 9010 zuiver wit. Deze tinten bieden eindeloze mogelijkheden voor je verfprojecten.

Toepassingen van Baufix Multi- Spuitlak

De veelzijdigheid van de Baufix Alkydharsverf spuitbus maakt het geschikt voor diverse toepassingen:

Meubelrestauratie

Wil je oude meubelstukken nieuw leven inblazen? Fixza bied hiervoor de mogelijkheid met de Baufix Multi- spuitlak in kleur, de ideale spuitbusverf om je meubels te transformeren of om ze gewoon een andere kleur te geven. Kies de gewenste RAL-kleur om je meubels te matchen met je interieur of geef ze een frisse, eigentijdse uitstraling.

Doe-Het-Zelf projecten

Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of gewoon af en toe klusjes aanpakt, Fixza heeft de juiste spuitlak en maakt het je gemakkelijk om je creatieve ideeën tot leven te brengen. Personaliseer decoratieve voorwerpen, zoals bloempotten, lampenkapjes en fotolijsten met de kleur van je keuze.

Tuinprojecten

Voor tuinliefhebbers biedt de Baufix Multi- spuitlak een manier om tuinornamenten, hekken en zelfs bloempotten te schilderen in kleuren die bij je buitenruimte passen. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van de lak, zelfs in wisselende Nederlandse weersomstandigheden.

Kunst en Ambacht

Kunstenaars en ambachtslieden zullen de veelzijdigheid van de Baufix Multi- spuitlak waarderen voor hun creatieve projecten. De sneldrogende eigenschappen en kleurvariatie maken het ideaal voor kunstwerken van verschillende materialen, zoals metaal, hout, kunststof, glas, steen, karton, textiel, gips en natuursteen .

Hoe te Gebruiken: Tips voor het Aanbrengen van Baufix Multi- spuitlak

Het aanbrengen van Baufix Multi- spuitlak spuitbus verf is eenvoudig, maar enkele tips kunnen natuurlijk helpen om je de beste resultaten te behalen:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van vuil en vet.
 2. Schudden: Schud de spuitbus grondig voor gebruik om de verf gelijkmatig te mengen.
 3. Afstand: Houd de spuitbus op ongeveer 20-30 cm afstand van het oppervlak en beweeg gelijkmatig en langzaam terwijl je spuit.
 4. Meerdere lagen: Breng altijd meerdere dunne lagen aan om een gelijkmatige dekking te bereiken, met tussenpozen van 2-10 min. Spuit nooit in 1 keer een dikke laag, dit zorgt altijd voor druipende verf en een slecht resultaat.
 5. Droogtijd: Laat de verf tussen de lagen door goed drogen volgens de aanbevolen droogtijd op het productetiket.
 6. Na gebruik: Na gebruik de bus ondersteboven houden en de tuit/spuit tip ca. 3 seconden spuiten om verstopping van de tuit / spuit nossel te voorkomen.

Fixza, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.