Beits trapleuning

Toen u vanochtend op weg naar beneden naar de trapleuning keek, zag u eigenlijk voor het eerst hoe geleefd deze was. Het ooit mooie glanzende oppervlak was dof en zat vol met slijtageplekken zoals krassen. Dat moet anders kunnen. Met ons aanbod trapleuning beits transformeert u het aanzien van uw houten trapleuning binnen een handomdraai. Ontdek zelf hoe onze beits het verschil maakt.

De voordelen van Fixza

  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Uitgebreid assortiment beschermingsproducten

Baufix beits voor professionele kwaliteit

Welkom bij Fixza, het officiële verkooppunt voor Baufix beschermingsproducten. Het Duitse merk Baufix onderscheidt zichzelf op de markt door een unieke prijs/kwaliteit verhouding. Dit maakt het merk alom populair bij zowel professionele schilders als kritische doe-het-zelvers. Met de producten van Baufix kiest u voor professionele kwaliteit, maar dan voor een betaalbare prijs.

Ontdek zelf hoe Baufix voor uw trapleuning het verschil kan maken en bestel vandaag nog.

Hoogwaardige kwaliteit trap beits

Elke trapleuning speelt een kleine, maar belangrijke rol in hoe we dagelijks door onze woning of bedrijfspand bewegen. We staan er zelden bij stil, maar elke dag grijpen en glijden we met onze handen over het houten oppervlak, zoekend naar steun. Na verloop van tijd zorgt dit natuurlijk voor slijtage. Dit gaat niet alleen ten koste van het uiterlijk van de trapleuning, maar zorgt er ook voor dat u grip verliest.

Door uw trapleuning opnieuw te beitsen verbetert u enerzijds de grip en tegelijk herstelt u het prachtige uiterlijk van het houtwerk. Doordat houtbeits diep in het hout trekt, behoudt u de karakteristieke houtnerf. U bestelt al onze trap leuning beits snel en eenvoudig online via de Fixza webshop.

Stap voor stap trap beitsen

Kiest u voor Baufix trap leuning beits? Dan kiest u voor een mooie dekkende laag die optimale bescherming biedt aan het houten oppervlak. Voor het beitsen van uw trapleuning hoeft u geen expert te zijn. Volg onderstaand stappenplan voor een gegarandeerd goed resultaat.

  1. Stap 1: Begin met het goed schoonmaken van de trapleuning. Verwijder vettigheid en ander vuil voordat u verder gaat met stap 2.
  2. Stap 2: Beits is alleen bedoeld voor een onbehandeld oppervlak. Schuur daarom eerst grondig de trapleuning. Controleer regelmatig of u geen stukken overslaat. Verwijder resterend stof en ga verder met stap 3.
  3. Stap 3: Neem de tijd en lees het etiket van het blik beits goed door. Open het blik voorzichtig met een schroevendraaier en roer de beits goed door. We raden u aan om de muur naast de trapleuning af te plakken met schilderstape voor als u uitschiet.
  4. Stap 4: Zo, nu is het tijd om aan de slag te gaan. Gebruik een roller of een kwast en breng een egale laag beits aan op de trapleuning. Volg hierbij de structuur van de houtnerven. Controleer regelmatig of u geen plekje overslaat.
  5. Stap 5: Klaar met beitsen? Laat dan de eerste laag goed intrekken voordat u besluit een tweede laag aan te brengen.

Het gemak van online trap beits bestellen

De dagen dat u een halve dag kwijt was aan bouwmarkten afstruinen voor de beste kwaliteit beits behoren tot het verleden. Beits kopen doet u namelijk gewoon online via onze webshop. Lekker comfortabel op de bank met uw telefoon of laptop. Wij zorgen ervoor dat uw complete bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen wordt geleverd. En bestelt u voor meer dan €50,- aan producten? Dan betaalt u géén verzendkosten.Dat is het gemak van Fixza.

Naast trap leuning beits verkopen we ook:

Bestel vandaag nog uw trap beits

Een goed begin is het halve werk. Begin daarom elke klus met de producten van Baufix. Want de trap leuning beits van Baufix biedt professionele kwaliteit, maar dan voor een betaalbare prijs. Daarbovenop garanderen wij een snelle levering. Zo kunt u binnen een paar werkdagen al beginnen met uw project.

Twijfelt u over welk product u nodig heeft? Of heeft u vragen over het bestelproces? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Samen fixzen we het wel.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.