Retourneren

Ongeopende en onbeschadigde producten die geleverd zijn kunnen met opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd in de originele verpakking.

Het artikel mag niet beschadigd zijn en mag geen sporen van gebruik vertonen. U mag niks aan het artikel gewijzigd hebben. Ook moet het een voorraad product zijn welke niet speciaal voor uw op kleur is gebracht.

Gebruik het retourformulier via het retourportaal, daarop kunt u aangeven waarom het product geretourneerd of omgeruild moet wordt.

Link naar retourportaal; https://fixza.shipping-portal.com/rp/

Er zijn twee soorten retourzendingen;

  1. U ziet af van de koop. Dit kan verschillende oorzaken hebben, u heeft zich bedacht of heeft teveel materiaal besteld. In dit geval zijn de retourkosten kosten á € 10,95 voor u.
  2. Op het moment dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen of dat een artikel is beschadigd dan dit zo snel mogelijk maar binnen 14 dagen bij ons melden. Meldingen kunnen ook nu weer via het retourportaal; https://fixza.shipping-portal.com/rp/

Let op! Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Producten worden op zo goed mogelijk beschreven en weergegeven op de site. Toch kunnen kleuren afwijkingen vertonen. Houd er rekening mee dat de kleur kunnen afwijken. Kleurverschillen kunnen komen door lichtinval, laagdikte, omgevings-materiaal temperatuur en manier van aanbrengen. Ook beeldscherminstellingen kunnen de kleuren die getoond worden beïnvloeden.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.