Velgenlak

Fixza biedt hoogwaardige velgenlak in handige spuitbussen aan, van het gerenommeerde Duitse merk Baufix. Onze velgenlak is speciaal ontworpen voor het verfraaien en herstellen van autovelgen. Met een duurzame en professionele afwerking geeft  Baufix velgenlak uw auto een frisse uitstraling en beschermt het tegen corrosie.

De Perfecte Glans en Bescherming: Baufix Velgenlak bij Fixza

Als het op het transformeren van het uiterlijk van je auto aankomt, zijn autovelgen een cruciaal onderdeel. Ze dragen niet alleen bij aan de esthetiek van je wagen, maar ze bieden ook bescherming aan de wielen. Fixza begrijpt het belang van hoogwaardige velgenlak en biedt een indrukwekkende reeks velgenlak van het Duitse merk Baufix aan, waaronder velgenlak antraciet mat, velgenlak goud glanzend, velgenlak staalgrijs glanzend en velgenlak zwart mat, allemaal in handige 400 ml spuitbussen. Op deze Fixza pagina over velgenlak gaan we dieper in op deze producten en bieden we stapsgewijze instructies voor het overspuiten van je velgen en wieldoppen.

Baufix Velgenlak Antraciet Mat 400 ml

Velgenlak antraciet mat is een populaire keuze voor diegenen die streven naar een moderne, ingetogen uitstraling voor hun auto. Deze kleur heeft een stijlvolle, matte afwerking die perfect past bij diverse voertuigstijlen. De Baufix 400 ml spuitbus maakt het aanbrengen van deze lak eenvoudig en nauwkeurig. Deze velgenlak biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar beschermt je velgen ook tegen roest. Het droogt snel en geeft een duurzaam resultaat dat lang meegaat.

Baufix Velgenlak Goud Glanzend 400 ml

Voor diegenen die een opvallende en luxe uitstraling willen creëren, is velgenlak in de kleur goud glanzend een uitstekende keuze, auto’s als de Subaru Impreza worden zelfs standaard met goudkleurige velgen geleverd. De Baufix goud glanzende velgenlak in een 400 ml spuitbus geeft je velgen een schitterende glans die de aandacht trekt. Deze lak hecht goed op verschillende materialen en biedt uitstekende bescherming tegen de elementen. Met deze lak krijgt je auto een unieke en opvallende uitstraling die indruk zal maken.

Baufix Velgenlak Staalgrijs Glanzend 400 ml

Staalgrijs glanzende velgenlak is een tijdloze keuze die zowel elegant als stoer is. Baufix's staalgrijze glanzende velgenlak, beschikbaar in een handige 400 ml spuitbus, geeft je velgen een verfijnde glans en past goed bij verschillende autokleuren. Deze lak biedt niet alleen een prachtige afwerking, maar beschermt ook tegen corrosie en beschadigingen. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor je snel van je vernieuwde velgen kunt genieten.

Baufix Velgenlak Ral 9005 Zwart Mat 400 ml

Voor liefhebbers van een klassieke, ingetogen uitstraling is velgenlak in de kleur zwart mat altijd een favoriet geweest. Baufix zwarte matte velgenlak Ral 9005 is verkrijgbaar in een handige 400 ml spuitbus en biedt een strakke, moderne uitstraling voor je velgen. Deze lak is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen corrosie. Met deze lak geef je je auto een tijdloze uitstraling die er altijd goed uitziet.

Baufix Profi- spuitpistool

Met het Profi- spuitpistool van Baufix wordt het spuiten met spuitbusverf nog eenvoudiger. Als het nu gaat om kleine reparaties, of het overspuiten van complete velgen of wieldoppen. Door het KLICK & SPRAY ontwerp klik je je spuitbus heel eenvoudig onder het Profi- spuitpistool, en mede dankzij het ergonomische ontwerp is het verfspuiten met een spuitbus dan nog eenvoudiger.

Doe-Het-Zelf Instructie: Velgen en Wieldoppen overspuiten

Nu je bekend bent met de geweldige velgenlakopties die Fixza biedt, laten we eens kijken hoe je velgen en wieldoppen zelf kunt overspuiten voor een indrukwekkende make-over van je auto. Volg deze stapsgewijze instructies om het gewenste resultaat te bereiken:

 Benodigdheden:

 Baufix velgenlak naar keuze

Fijn schuurpapier (P220-P400)

Ontvettingsmiddel

Maskeer tape

Kranten, folie of doeken om de omgeving te beschermen

Handschoenen en een geschikt mondmasker voor veiligheid

Stap 1: Voorbereiding

Begin met het verwijderen van de velgen of wieldoppen van je auto en leg ze op een schone en goed geventileerde werkplek. Zorg ervoor dat je de velgen grondig reinigt en ontvet voordat je begint.

Stap 2: Schuren

Gebruik schuurpapier in stappen met korrel P120, P220, P320 en P400 om de laatste twee om de velgen lichtjes op te schuren. Dit helpt de lak beter te hechten. Is het noodzakelijk om de oude laklaag deel weg te schuren dan begin je met P120 en bouw je het zo verder op tot P320 of zelfs P400. Veeg vervolgens het schuurstof af, en maak vervolgens de velg geheel stof vrij met speciale kleefdoeken.

Stap 3: Maskeren

Bedek de banden en andere delen die je niet wilt overspuiten met maskeringstape en kranten of doeken. Een handige tip, met speelkaarten afplakken. Om de geen verf op de banden van je auto te krijgen laat je de banden iets leeg lopen, tot je er de speelkaarten tussen kunt steken. Dit spaart veel tijd en je kunt nu eenvoudig de hele velgrand mee spuiten.

Stap 4: Aanbrengen van de Velgenlak

Schud de Baufix velgenlak goed en breng deze gelijkmatig aan op de velgen met behulp van de spuitbus eventueel in combinatie met het Baufix Multi- spuitpistool. Houd de spuitbus op ongeveer 20-30 cm afstand en breng meerdere dunne lagen aan voor een gelijkmatige dekking. Laat elke laag goed drogen voordat je de volgende aanbrengt.

Stap 5: Drogen en Afwerken

Verwijder voorzichtig de maskeringstape en kranten of doeken voordat de verf geheel is uitgehard. Laat de velgen verder volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd op de lakverpakking. Monteer de velgen terug op je auto volgens de gegevens van de auto fabrikant.

Waard verhogend bij inruil of verkoop van je auto

Met de hoogwaardige velgenlak van Baufix en deze eenvoudige doe-het-zelfinstructies kun je je autovelgen een verbluffende transformatie geven. Kies de kleur die bij je stijl van jouw auto past en geniet van de verbeterde uitstraling en bescherming van je velgen of en wieldoppen.

Wist je dat het uiterlijk van je velgen en wieldoppen aanzienlijk kan bijdragen aan de waarde van je auto bij verkoop of inruil? Nette gespoten velgen geven je voertuig een frisse uitstraling en laten zien dat je goed voor je auto hebt gezorgd. Potentiële kopers of dealers waarderen de aandacht voor detail en het onderhoud, wat kan resulteren in een betere verkoopprijs of inruilwaarde. Overweeg daarom om je velgen te laten overspuiten bij verkoop van jouw auto, of je kunt ze zelf overspuiten met de hoogwaardige velgenlak, van bijvoorbeeld Baufix. Dit alles voor een positieve invloed op de waarde van je auto

Baufix, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.