Over Fixza

Fixza is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in de online verkoop van hoogwaardige beits, verf en muurverfproducten van het Duitse merk BAUFIX. Onze missie is om de professionele kwaliteit verf, lak, beits enz. direct bij u thuis te brengen, en daarom bieden wij onze producten uitsluitend online aan via onze website www.fixza.nl. Fixza.nl is dé site voor de doe-het-zelvers, professionals en voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verf en beits producten voor hun projecten.

Waarom kiezen voor Fixza?

We hebben een aantal unieke kenmerken die ons onderscheiden van andere verfleveranciers op de Nederlandse markt. Allereerst hebben we ervoor gekozen om exclusief samen te werken met BAUFIX GmbH uit het Duitse Heidelberg, een bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap en betrouwbare degelijke Duitse verf en houtbeits producten. Door deze samenwerking kunnen we producten van de hoogste kwaliteit aanbieden die voldoen aan de behoeften en eisen van zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers en dit tegen zeer scherpe prijzen.

De kracht van online winkelen

Bij Fixza geloven we al vele jaren sterk in de kracht van online winkelen, en merken we ook dat de online vraag naar verf en houtbeits ieder jaar groter wordt. Door onze producten alleen via onze speciaal voor de verkoop van verf, beits en bouwbeschermingsproducten ontwikkelde website aan te bieden, kunnen we u een naadloze en efficiënte winkelervaring bieden. U kunt op uw gemak door ons uitgebreide assortiment bladeren, gedetailleerde productinformatie (Technische merkbladen en Veiligheidsinformatiebladen) lezen en de producten selecteren die het beste bij uw project passen. Wanneer u niet zeker weet welk product nodig is voor de desbetreffende schilder of beits klus, dan kunt u gebruik maken van de Bestelhulp op de Fixza site. In deze bestelhulp wordt u aan de hand van iconen in een aantal korte stappen naar het juiste product geleid. En vervolgens plaatst u met een paar klikken eenvoudig uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze snel bij u wordt bezorgd.

Concurrerende prijzen

Onze focus op online winkelen heeft ook voordelen op het gebied van de prijs van onze producten. Omdat we geen fysieke winkels hebben, kunnen we de kosten laag houden en u producten aanbieden tegen concurrerende prijzen. U profiteert van professionele kwaliteit tegen betaalbare tarieven, waardoor u geld bespaart op uw verfprojecten zonder in te leveren op de kwaliteit van de producten.

Elke klant uniek

Bij Fixza begrijpen we dat elke klant uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan lak, lakverf, muurverf, gevelverf en houtbeits producten aan te bieden om ook aan de verwachting van de Nederlandse klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar beits voor houten oppervlakken binnen of buiten, muurverf voor binnenmuren of gevelverf voor op de buitenmuur als ook duurzame bescherming voor uw gevel in de vorm van waterafstotende Gevel impregneer. Met het grote assortiment van BAUFIX hebben we de juiste oplossing voor u.

Deskundige medewerkers

Bij Fixza staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om uitstekende service te bieden, van het moment dat u onze website bezoekt tot aan de bezorging van de door u bestelde producten. Ons team van deskundige medewerkers staat op werkdagen klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te begeleiden bij het maken van de juiste productkeuzes. We streven ernaar om uw winkelervaring probleemloos en plezierig te maken, zodat u kunt vertrouwen op Fixza als uw betrouwbare partner voor al uw verf en beits behoeften.

Duurzaamheid

Bij Fixza streven we ook naar duurzaamheid. We begrijpen de impact van onze activiteiten op het milieu en streven ernaar om milieuvriendelijke oplossingen te bieden. De producten van BAUFIX GmbH, die we aanbieden, zijn gemaakt volgens strenge milieunormen. We streven er ook naar om onze verpakkingen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken en werken aan de ontwikkeling van recyclebare en biologisch afbreekbare opvul materialen. Dit biologisch afbreekbare opvulmateriaal is echter nog niet sterk genoeg om toe te passen bij het verpakken van verf en beits producten. Daarom maken we tot hiervoor een biologisch afbreekbaar product voor beschikbaar komt gebruik van Pelaspan Pac. Dit is een zeer sterk 100% recyclebaar polystyreen opvulmateriaal.

Samenwerking

Bij Fixza geloven we in de kracht van samenwerking. We waarderen onze klanten zeer en streven naar langdurige relaties. We hechten veel waarde aan uw feedback en streven ernaar om onze processen voortdurend te verbeteren om u als klant een nog betere winkelervaring te bieden. Als u vragen, op- of aanmerkingen of speciale verzoeken heeft, staan onze klantenservice klaar om u te helpen. Uw tevredenheid is onze reclame voor de toekomst.

Bent u klaar om uw verfprojecten naar een hoger niveau te tillen? Bezoek vandaag nog onze website www.fixza.nl en ontdek het uitgebreide assortiment hoogwaardige beits, verf en muurverfproducten van BAUFIX GmbH. Plaats uw bestelling eenvoudig online en profiteer van de gemakken van online winkelen, snelle levering en concurrerende prijzen. Bij Fixza staan we klaar om u te voorzien van de beste producten en service, zodat u met vertrouwen aan uw volgende project kunt beginnen. Samen fixzen we het wel, en creëren we verbluffende resultaten.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.