Tuintafel beits

Hoe mooi een houten tuintafel bij aankoop ook was, na verloop van tijd zal deze verslijten en zijn aangetast door wind, regen, vorst en zon. Het beitsen van tuinmeubelen is een goede manier om het te beschermen en eventueel mooi af te werken. De tuintafel beits van Baufix is exclusief verkrijgbaar bij Fixza. U maakt bij ons standaard gebruik van gratis verzending vanaf €50,-.

Voorkom slijtage met hoge kwaliteit beits voor uw tuintafel

Merkt u dat uw houten tuintafel vergrijst en flets wordt van kleur? Houten tuintafels kunnen snel tekenen van slijtage vertonen wanneer ze worden blootgesteld aan de elementen. Zonder bescherming kan het hout zelfs gaan rotten. Om de mooie kleur weer naar voren te halen en het hout te beschermen is het behandelen met tuintafel beits van groot belang. Eenmaal behandeld zijn oppervlakken vochtregulerend en goed beschermd tegen diverse weersomstandigheden.

Houten tuinmeubilair gaat dus langer mee als u het een extra beschermingslaag geeft. Het dringt diep door in het hout en omdat het vochtregulerend is kan het hout blijven “ademen”. Hierdoor krijgt houtrot, vergrijzing en verdere afbreuk van het hout niet de overhand. Door gebruik te maken van beits heeft u er dus veel langer plezier van.

De voordelen van tuintafel beits voor u

  • Bescherming op zijn best: Onze tuintafel beits dringt diep in het hout door en biedt een krachtige bescherming tegen UV-stralen, vocht en temperatuurschommelingen. Hierdoor blijft de tafel er niet alleen jaar na jaar geweldig uitzien, maar voorkomt u ook vervangingen of reparaties op korte termijn.
  • Natuurlijke uitstraling: In tegenstelling tot sommige andere producten op de markt, respecteert onze beits de natuurlijke uitstraling van het hout. Uw tuintafel behoudt zijn authentieke kleur en structuur, versterkt door de beschermende laag van de beits.
  • Eenvoudige toepassing: Bij Fixza hebben we ervoor gezorgd dat onze beits gemakkelijk aan te brengen is en voor zowel de particuliere als zakelijke klant eenvoudig in gebruik is.

Welk soort beits past bij uw project?

U heeft voor de bescherming van hout de keuze uit twee soorten producten. Twijfelt u over welke soort u het beste kunt gebruiken voor uw klus? Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Transparante tuintafel beits

Transparante beitsen zijn ontworpen om het hout een subtiele, kleurloze afwerking te geven, waardoor de natuurlijke houtnerf zichtbaar blijft. Dit is ideaal als u de originele uitstraling van het hout wilt behouden en het tegelijkertijd wil beschermen.

Gekleurde tuintafel beits

Gekleurde beitsen daarentegen voegen een tint toe aan het hout. Deze biedt een betere bescherming, maar zorgt er wel voor dat de houtstructuur minder goed zichtbaar is.

Tuintafel beitsen: Zo gaat u te werk

Tuinmeubelbeits is goed geschikt om uw houten tuinmeubels te beschermen. Tenminste, als u het hout regelmatig voorziet van een nieuwe laag. De beste tuinmeubelbeits beschermt het hout tot bijvoorbeeld 3 jaar. Beits aanbrengen op uw tuintafel kunt u doen volgens onderstaande stappen:

  • Voorbereiding van de tuintafel:Begin met het grondig schoonmaken van uw tuintafel. Verwijder vuil, algen en eventueel oude verf- of beitsresten met een zachte borstel of schuurpapier. Zorg ervoor dat de tafel volledig droog is voordat u verder gaat.
  • Aanbrengen van de beits:Breng de beits aan met een geschikte kwast in de richting van de houtnerf. Werk in gelijkmatige, lange halen om strepen of overlappingen te voorkomen. Als de eerste laag volledig droog is kan worden overwogen een tweede laag aan te brengen.
  • Beits laten drogen:Zorg ervoor dat de tafel op een droge, goed geventileerde plaats staat tijdens het drogen.

Online tuintafel beits kopen bij Fixza

Bent u een vakman, aannemer of zakelijke klant? Ook dan kunt u bij ons tuintafel beits bestellen. Met ons ruime assortiment tuinbeits is er voor uw project altijd de juiste soort beits voor uw tuintafel te vinden. Daarnaast vindt u bij ons ook tuinmeubel beits en tuinhuisje beits. Voor particuliere en zakelijke klanten zijn wij een betrouwbare partij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit uiteraard tegen scherpe prijzen.

Fixza staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Duitse roots garanderen producten van topkwaliteit, ondersteund door jarenlange expertise. We bieden professionele kwaliteit tegen betaalbare prijzen, waardoor u zeker weet dat u investeert in het beste voor uw tuintafel. Wilt u graag persoonlijk advies over waar u op moet letten bij het beitsen van tuinmeubelen of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.