Trap beits

Trap op en weer trap af. Dag in, dag uit krijgt uw houten trap veel te verduren. Het is dan ook niet vreemd dat deze na verloop van tijd toe is aan een renovatie. Voor dit klusje hoeft u geen professionele schilder te zijn, zolang u maar beschikt over producten van professionele kwaliteit.

Neem nou onze trap beits van Baufix. Hiermee brengt u zonder veel moeite een nieuwe beschermende laag aan op uw houten trap voor optimale bescherming. U bestelt al onze beits producten snel en eenvoudig online.

Het gemak van Fixa

  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Baufix Trap Beits bestellen

Bent u al bekend met het Duitse Baufix? Dat zijn professionele kwaliteit beschermingsproducten, maar dan voor een uitstekende prijs. Als officieel verkooppunt van Baufix producten in Nederland bieden wij onze klanten een breed assortiment verf, lakverf, gevelimpregneer en natuurlijk beits. De producten van Baufix worden in Nederland en Duitsland door zowel professionele schilders als fanatieke doe-het-zelvers geprezen om de unieke kwaliteit.

Hiermee voldoen de producten van Baufix volledig aan ons motto: “Professionele kwaliteit voor de prijs van een discounter”. Ontdek het nu zelf en bestel uw Baufix producten via onze webshop.

Hoogwaardige kwaliteit trap beits

Elke houten trap in huis is gebaat bij kwalitatieve beschermingsproducten, zoals verf en houtbeits. Op een jaar tijd maken we samen vele meters door naar boven en beneden te lopen. Dit gaat allemaal ten koste van het aanzien en de levensduur van het hout. Behandel daarom uw houten trap met onze diverse trap beits producten. Dankzij de impregnerende werking brengt u een beschermende laag aan die diep in het hout trekt. Zo is uw trap vele jaren beschermd tegen intensief gebruik.

Stap voor stap trap beitsen

Met beits geeft u het hout een mooie dekkende laag zonder dat dit ten koste gaat van de houtstructuur. Zo behoudt u het unieke karakter van de houten trap. Gebruik trap beits alleen voor een onbehandelde trap. Want alleen zo kan de beits diep in het hout trekken.

Voor het beitsen van uw trap hoeft u geen professional in te huren. Met onderstaand stappenplan behandelt u in een handomdraai elke trap in uw woning.

  1. Stap 1: Reinig als eerste het oppervlak van de trap. Verwijder vuil, vlekken en andere vormen van vettigheid. Laat voordat u verder gaat met stap 2 het houtwerk eerst goed drogen.
  2. Stap 2: Tijd om het houtwerk te schuren. Gebruik hiervoor fijn schuurpapier. U kunt met de hand schuren of natuurlijk met een schuurmachine. Vergeet geen enkel plekje en controleer goed of u het hele oppervlak heeft meegenomen.
  3. Stap 3: Lees voordat u begint met het aanbrengen van de beits eerst goed de gebruiksaanwijzing op het blik. Open het blik beits voorzichtig en roer dit goed door.
  4. Stap 4: Zo, nu is het tijd om aan de slag te gaan. Breng een gelijke laag trap beits aan op het houten oppervlak met een kwast of roller. Volg hierbij de richting van de houtnerf. Controleer tussendoor of u geen plekken overslaat en dat de dekking van de beits mooi egaal is.
  5. Stap 5: Zodra u de complete trap behandeld heeft, laat u de beits goed in het hout trekken. Controleer als laatste of er nog een tweede laag nodig is en of er stukken zijn overgeslagen. Zo, uw trap is nu klaar!

Het gemak van online trap beits bestellen

Ziet u nu al op tegen een hele zaterdag spenderen in een overvolle bouwmarkt? Dat begrijpen we maar al te goed. Maar voor de beste kwaliteit beits hoeft u helemaal niet de deur uit. Deze bestelt u gewoon hier in onze Fixza webshop. Met een uitgebreid assortiment hebben wij voor al uw projecten het juiste product.

Naast beits voor trappen hebben we ook:

Bestel vandaag nog uw trap beits

Kies ook voor de beste oppervlaktebescherming met de trap beits producten van Baufix. Met beits online kopen profiteert u van de ongeëvenaarde kwaliteit van professionele houtbeschermingsproducten, maar dan voor een betaalbare prijs. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering. Zo kunt u direct aan de slag met uw project.

Heeft u vragen over onze Baufix producten of over het bestelproces? Of weet u niet zeker welk product het beste geschikt is voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met al uw vragen. Want samen fixzen we het wel.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.