Metaallak

Baufix Metaallak is een hoogwaardige corrosiewerende lakverf voor metaal, te koop bij Fixza. Deze duurzame metaallak biedt uitstekende bescherming tegen roest en geeft een mooie glans, waardoor metalen oppervlakken er langdurig als nieuw uitzien. Baufix Metaallak is eenvoudig aan te brengen, en kan direct over de roest heen worden aangebracht.

Baufix Metaallak: De Beste Corrosie werende Lak voor Ferro Metalen

Metaallakken zijn essentieel om Ferro metalen te beschermen tegen corrosie en ze een langdurige mooie uitstraling te geven. Baufix Metaallak, verkrijgbaar bij Fixza, is een goede keuze als het gaat om corrosiebestendige lakverf. Wat deze lakverf onderscheidt, is het vermogen om direct over roest aangebracht te kunnen worden, waardoor het een echte 2-in-1 oplossing biedt voor uw schilderklussen op metalen ondergronden.

Baufix Metaallak: De Kracht van Zuivere Alkydhars

Baufix Metaallak is samengesteld met zuivere alkydhars, een zeer belangrijk ingrediënt dat bijdraagt aan zijn indrukwekkende prestaties. Onze lakverf biedt duurzame bescherming tegen corrosie, roest en beschermt het metaal tegen de weersinvloeden. Het kan worden gebruikt op alle Ferro metalen oppervlakken, van hekwerken tot tuinmeubilair of stalen kozijnen enz. Hierbij laat de Baufix Metaallak zich makkelijk met een kwast of verfroller verwerken, mede door de Anti-drup formule.

Direct Over Roest: Bespaar Tijd en Geld

Een van de meest opvallende eigenschappen van onze  Baufix Metaallak is het vermogen om direct over roest heen te worden aangebracht. Dit betekent dat u geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan het voorbereiden van het oppervlak met een speciale roestwerende primer of grondering. U kunt Baufix Metaallak gewoon aanbrengen op bestaande roestige metalen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook kosten vermindert. Baufix Metaallak is een echte Roestbescherming & lak in één.

Anti Drup Formule: Gemakkelijk en Morsvrij aanbrengen

Een ander bijkomend voordeel van Baufix Metaallak is de Anti-drup formule. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de lak gelijkmatig en morsvrij kan worden aangebracht. U krijgt een strakke, professionele afwerking zonder vervelende druipsporen, wat vooral belangrijk is bij verticale oppervlakken zoals poorten en balustrades.

Beschikbare Kleuren metaallak

Baufix Metaallak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waardoor u de flexibiliteit heeft om de perfecte tint te kiezen die bij uw project past:

Baufix Metaallak wit Ral 9010 1 Liter: Voor een tijdloze en klassieke uitstraling.

 

Baufix Metaallak zilvergrijs Ral 7001 1 Liter: Ideaal voor een moderne en industriële look.

 

Baufix Metaallak zwart Ral 9005 1 Liter: Voor een elegante en stijlvolle afwerking.


Baufix biedt drie van de meest verkochte kleuren metaallak op de markt: wit (Ral 9010), zilvergrijs (Ral 7001), en zwart (Ral 9005). Wat Baufix onderscheidt, is hun vermogen om deze hoogwaardige lakverf tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen aan te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door gericht te produceren in grote volumes van de meest gevraagde kleuren metaallak, waardoor ze kosteneffectieve oplossingen kunnen leveren voor het beschermen van metalen oppervlakken. Of u nu een klassieke, moderne of elegante uitstraling wilt, Baufix biedt de kleur die bij uw project past, en dit voor een zeer scherpe prijs.

Fixza Stappenplan voor Het Aanbrengen van Baufix Metaallak

Het aanbrengen van Baufix Metaallak is een schilderklus die u als doe het zelf schilder prima zelf kunt uitvoeren. Fixza heeft een handig stappenplan ontwikkeld om u te begeleiden bij het bereiken van de beste resultaten:

Stap 1: Voorbereiding

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon, droog, zout en vetvrij is. Verwijder losse roest en verf delen verwijderen met een staalborstel en schuurpapier. Reinig de ondergrond indien nodig met een universele verdunner. Als er verder oude verfresten zijn die nog wel goed vast zitten, schuur deze dan glad.

Stap 2: Aanbrengen van de Lak

Roer de Baufix Metaallak grondig door voordat u begint, breng altijd eerst een proefvlak aan om de hechting met de ondergrond te testen voordat u het helle oppervlak gaat schilderen. Breng de lak gelijkmatig aan met een kwast en of roller. Zorg ervoor dat u de aanbevolen droogtijden tussen de lagen aanhoud voor de beste resultaten. Er moeten minstens twee lagen Baufix Metaallak aangebracht worden voor een goede en langdurige bescherming tegen roest.

Stap 3: Droogtijd

Laat de lak volledig drogen volgens de instructies op het productetiket. Dit zorgt voor een duurzame afwerking en maximale bescherming. Bij het te vroeg in gebruik nemen van geschilderde objecten, bestaat er het risico dat het geschilderde deel zich verkleeft/verlijmd met delen waar het direct mee in contact komt.

Stap 4: Onderhoud

Om de levensduur van de coating te verlengen, is regelmatig en tijdig onderhoud essentieel. Controleer het oppervlak periodiek op tekenen van slijtage of beschadigingen en breng indien nodig een nieuwe laag aan.

Met het Fixza stappenplan en Baufix Metaallak in uw verfvoorraadkast, kunt u moeiteloos corrosie op Ferro metalen bestrijden en ze er als nieuw uit laten zien. Wilt u de Baufix Metaallak aak op Non-Ferro metalen aanbrengen, dan is er een universele hechtprimer voor Non-Ferro metalen nodig als hechtlaag tussen het metaal en de metaallak.

Conclusie van Fixza

Baufix Metaallak is zeker een goede keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, 2in1 corrosiebestendige lakverf voor Ferro metalen. Met zijn unieke vermogen om direct over roest te worden aangebracht en de handige anti drup formule, biedt het gemak en duurzaamheid in één product. Met de drie beschikbare kleuren Ral 9005 Gitzwart, Ral 9010 Zuiver wit en Ral 7001 Zilvergrijs, zit er voor u ook vast een geschikte kleur tussen. Volg vervolgens het Fixza stappenplan voor het aanbrengen, en u zult genieten van een langdurige bescherming en een prachtige afwerking voor uw metalen oppervlakken. Bestel vandaag nog de Baufix Metaallak bij Fixza en geef uw metaalwerk de roest bescherming die het verdient.

Fixza, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.