Speciaalverf

Ontdek de veelzijdige wereld van Baufix verven bij Fixza! Onze selectie speciaalverf omvat een hoogwaardige metaal beschermende lakken, radiatorlak wit en trendy krijtverf. Bescherm en verfraai met vertrouwen, want Baufix staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Kies daarom bij  Fixza voor de perfecte verfoplossing voor elke klus.

Baufix Metaalverf, Radiatorlak Wit en Krijtverf: de Kwaliteitsverf voor al uw Schilderprojecten

Bij Fixza begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste verfproducten te gebruiken voor uw schilderprojecten. Daarom zijn we er trots op dat wij de Baufix aan kunnen bieden, een toonaangevend Duits merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsverven tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen, waaronder metaalverf, radiatorlak wit en krijtverf. Op deze Fixza pagina vind u meer informatie over deze specifieke verfsoorten en hun toepassingen.

Baufix Metaalverf: Bescherming tegen corrosie

Metaalverf is een onmisbaar product voor iedereen die metalen oppervlakken wil beschermen en verfraaien. Baufix biedt mooie metaallakken met een  uitstekende corrosie bescherming in de kleuren zwart, wit en zilvergrijs. De Baufix metaallak is speciaal is ontworpen om duurzaamheid en esthetiek te combineren. 

Kenmerken van Baufix Metaalverf:

 • Roestbescherming: De Baufix metaallak biedt uitstekende bescherming tegen roest, waardoor uw metalen voorwerpen langer meegaan, en er altijd aantrekkelijk uit zien.
 • Duurzaamheid: Deze metaal beschermende lakverf hecht goed op metalen oppervlakken en biedt gelijktijdig een langdurige corrosiebescherming gecombineerd met een slijtvaste afwerking.
 • Weerbestendigheid: De metaal verf is bestand tegen extreme weersomstandigheden, wat essentieel is voor buitentoepassingen.
 • Toepassingen van Baufix Metaalverf:
 • Metalen tuinmeubilair: Geef uw metalen tuinmeubilair een frisse uitstraling en bescherm het tegen corrosie en de elementen.
 • Schuttingen en poorten: Behandel metalen schuttingen, hekwerk en toegangspoorten met Baufix metaallak voor zowel het esthetische aanzicht, als praktische corrosiebescherming. Want niemand zit te wachten op een roestig hekwerk of een verroeste toegangspoot.

Krijtverf: Creëer een Vintage uitstraling

Als u op zoek bent naar een verf die een unieke vintage uitstraling aan uw meubels of muren kan geven, overweeg dan Baufix krijtverf. Krijtverf staat bekend om zijn matte, afwerking die een subtiele elegantie toevoegt aan elk oppervlak. Baufix heeft voor de muren en plafonds de Styles Colour Accents collectie en voor meubels zoals kasten de Shabby Chic Vintage lak.

Kenmerken van Baufix Krijtverf:

 1. Matte Afwerking: Krijtverf biedt een ultramatte afwerking die perfect is voor het creëren van een vintage, rustieke look.
 2. Gemakkelijke toepassing: Baufix krijtverf is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, wat uw krijtverf project versnelt.
 3. Overschilderbaar: U kunt deze verf gemakkelijk overschilderen om nieuwe kleuren of ontwerpen te creëren.
 4. Veiligheid: Baufix krijtverf is op waterbasis en bevat weinig schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor gebruik binnenshuis.

Toepassingen van Baufix Krijtverf:

Meubels pimpen: Geef oude meubelstukken een tweede leven met krijtverf en creëer een shabby-chic uitstraling.

Decoratieve muurbekleding: Breng een unieke uitstraling in uw interieur met accentmuren en decoratieve schildertechnieken.

Hobby-projecten: Krijtverf is ideaal voor allerlei doe-het-zelfprojecten, zoals het maken van gepersonaliseerde borden en decoratieve voorwerpen. Vooral op donkere winterdag kan het een mooie tijdverdrijf zijn, om dat oude kastje van de kringloopwinkel eens te pimpen met krijtverf. Of een mooie accent muur in je woonkamer te creëren met de muurverf uit de Styles Colour Accents collectie Baufix.

Radiatorlak Wit: Verfraai en Bescherm uw radiatoren

Radiatorlak is een speciale hittebestendige verf die is ontworpen om radiatoren te beschermen en te verfraaien, zonder te vergelen door de warmte van de radiator. Baufix radiatorlak  is een populaire keuze voor het upgraden van verwarming radiatoren en verwarmingsbuizen in woningen en kantoren. Hier zijn enkele goede redenen waarom u Baufix radiatorlak wit zou moeten overwegen:

Kenmerken van Baufix Radiatorlak Wit:

 • Hittebestendigheid: Radiatorlak is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik op radiatoren.
 • Witte Afwerking: Baufix radiatorlak is verkrijgbaar in een heldere witte kleur, en dat is niet voor niets, bijna alle verwarming radiatoren in Nederland zijn wit van kleur.  Witte radiatoren worden ook vaak gekozen omdat ze een frisse, schone uitstraling geven aan een ruimte.
 • Snel drogen: Deze radiatorverf droogt snel, wat betekent dat u uw radiatoren weer snel kunt inschakelen zonder al te lang in de kou te zitten. Echter is de zomer natuurlijk de beste tijd om uw verwarming radiatoren en de verwarmingsbuizen te schilderen, u hoeft dan niet te wachten tot ze voldoende zijn afgekoeld en u zit ook niet in de kou.
 • Duurzaamheid: Radiatorlak biedt een duurzame bescherming tegen roest en corrosie, waardoor de levensduur van uw radiatoren wordt verlengd.

Waarom kiezen voor Baufix houtbeits, metaallak of muurverf

Baufix heeft al vele jaren bewezen een betrouwbare keuze te zijn voor kwaliteitsverven en beits, met specifieke producten zoals metaallak en krijtverf maar natuurlijk ook de speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde zwarte houtbeits. Of u nu uw metalen oppervlakken wilt beschermen, een vintage uitstraling op muren wilt creëren of uw tuinhuis gaat beitsen, Baufix heeft de oplossing voor u. Bij Fixza zijn we er trots op deze mooie verf en houtbeits producten aan te bieden, zodat u uw schilderprojecten met vertrouwen kunt aanpakken. U ontdek het gehele assortiment Baufix producten alleen bij Fixza en laat uw creativiteit de vrije loop voor prachtige resultaten.

Fixza, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.