Beits tuinmeubelen

Tuinmeubelen bieden comfort, sfeer en functionaliteit. Toch is het zo dat net als elk ander stuk hout in de buitenlucht, ook tuinmeubelen bescherming nodig hebben. Tuinmeubel beits van BAUFIX is de beste manier om meubelen van hout te beschermen tegen weersinvloeden. Voor de Nederlandse markt zijn de BAUFIX producten uitsluitend online te verkrijgen via Fixza.

Het belang van kwalitatieve tuinmeubel beits

Hout is een natuurlijk materiaal dat onder invloed van het weer kan gaan werken, verkleuren of zelfs rotten. Bij wisselend weer van regen, wind, zon en vorst, zijn houten tuinmeubelen extra kwetsbaar. In een land als Nederland, waar het klimaat uiteenlopende weersomstandigheden kent, is de zorg voor houten tuinmeubels dus essentieel. Tuinmeubel beits kopen is hiervoor de beste oplossing. Deze specifieke categorie van beits is speciaal ontworpen met het oog op de bescherming van de unieke eigenschappen van hout dat buiten staat.

Bij het aanbrengen van de tuinbeits dringt deze diep door in de houtvezels. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur behouden blijft, en tegelijkertijd biedt het een schild tegen potentieel schadelijke invloeden zoals UV-stralen, die het hout kunnen doen verkleuren, en vocht, dat rotting kan veroorzaken. De meubelen blijven niet alleen in goede staat, maar gaan ook jaren langer mee.

Waarom kiest u BAUFIX beits voor uw tuinmeubel?

  • Natuurlijke bescherming: Beits dringt diep door in het hout en zorgt ervoor dat de natuurlijke structuur en schoonheid van het hout behouden blijft. Terwijl verf vaak een dekkende laag vormt, behoudt beits de karakteristieke houtnerven en textuur. U geniet dus nog steeds van die authentieke houtlook, terwijl uw meubels beschermd worden.
  • Weerbestendige laag: Onze tuinmeubel beits biedt een solide bescherming tegen diverse weersomstandigheden, van de zomerzon tot koude, natte winterdagen. Het voorkomt dat water het hout binnendringt en beschermt tegen UV-straling, waardoor vergrijzing en verweer van het hout wordt tegengegaan.
  • Langere levensduur:Door uw tuinmeubels regelmatig te behandelen met onze beits, verlengt u hun levensduur aanzienlijk. Goed onderhouden meubels gaan jaren langer mee, waardoor u op de lange termijn zowel geld als tijd bespaart.

Soorten beits voor uw tuinmeubelen

Het behandelen van uw tuinmeubelen is verstandig als u er voor lange tijd profijt van wil hebben. Wilt u tuinmeubel beits bestellen voor uw tuinmeubelen? Dan kunt u kiezen uit de volgende twee opties:

Dekkende beits

Zoals de naam al aangeeft, biedt dekkende beits een dekkende afwerking. Hiermee voorziet u het hout van een dekkende kleur die het volledige hout bedekt. Vanwege de dekkende aard biedt deze beits vaak een betere bescherming tegen weersinvloeden, waardoor het hout langer zijn oorspronkelijke kleur behoudt. Met een dekkende beits kunt u oppervlakken mooi egaal en in dezelfde kleur afwerken.

Transparante beits

Door te kiezen voor een transparante beits zorgt u ervoor dat het hout goed zichtbaar blijft. De details en de houtnerf van het hout blijven hierdoor goed zichtbaar. Het versterkt dus echt de natuurlijke schoonheid van het hout terwijl het nog steeds bescherming biedt tegen weersinvloeden.

Tuinmeubel beitsen in 3 eenvoudige stappen

Met deze 3 eenvoudige stappen beschermt u uw tuinmeubelen effectief tegen weersinvloeden en zorgt u ervoor dat ze er seizoen na seizoen prachtig blijven uitzien.

  1. Voorbereiding: Start met een schone basis. Maak uw tuinmeubel grondig schoon met water en een milde zeep. Verwijder vuil, algen of mos. Laat het meubel vervolgens volledig drogen. Indien nodig, schuur het meubel lichtjes op met fijn schuurpapier voor een glad oppervlak en een betere hechting van de beits.
  2. Aanbrengen: Gebruik een kwast of roller om de beits gelijkmatig aan te brengen. Werk altijd in de richting van de houtnerf om het beste resultaat te krijgen. Breng de beits in dunne lagen aan en let erop dat u geen druppels of strepen achterlaat.
  3. Laten drogen en eventueel herhalen: Laat de beits goed drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de beits volledig droog is en het resultaat nog niet naar wens is, of als een tweede laag wordt aanbevolen voor extra bescherming, herhaal dan stap 3.

Uw tuinmeubel beits bestellen bij Fixza

Tuinmeubel beits kopen om uw tuinmeubelen te beschermen kan snel en eenvoudig via onze webshop. Ook voor uw zaak of onderneming kunt u bij ons bestellen. Bij ons weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit van de producten. U voorkomt houtrot en vergrijzen, om zo lang mogelijk van tuinmeubelen te blijven genieten. Naast tuinmeubel beits vindt u daar bijvoorbeeld ook tuintafel beits en vlonder beits. Wij zijn een betrouwbare partij die al jaren ervaren is in de markt van verven, beitsen, lakken en andere doe-het-zelf producten.

Bij Fixza zijn we trots op onze "Professionele kwaliteit voor de prijs van een discounter". Dat betekent dat u niet alleen de beste bescherming voor uw tuinmeubels krijgt, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw tuinmeubelen krijgen de behandeling die ze verdienen, zodat u seizoen na seizoen kunt blijven genieten. Wilt u graag persoonlijk advies over waar u op moet letten bij het beitsen van tuinmeubelen of heeft u andere vragen? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.