Betalen

Voor het goed laten slagen van de betaling hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

 1. Klik op “Ga door naar afrekenen” in de winkelwagen.
 2. Controleer of alle velden met een * correct zijn ingevuld.
 3. Selecteer de betaalmethode die u wilt gebruiken.
 4. Betaal vervolgens de bestelling volgens de instructies op uw scherm.

Bij FIXZA.NL maken wij gebruik van onderstaande betaalsystemen.

 • iDeal
  iDEAL is beschikbaar voor klanten van de volgende banken: ABN Amro Bank, ASN Bank, Bunq, Van Lanschot Bankiers, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank en Triodos Bank.
 • Credit card
  Bij FIXZA.NL kunt u betalen met een Credit card van: Visa, Mastercard, Maestro en American Express.
 • Bancontact
  Bancontact is vergelijkbaar met iDEAL voor Belgische klanten. Afrekenen in de eigen bankomgeving. Gratis voor particulieren en bedrijven. Betalen via bancontact is eenvoudig en zo geregeld.
 • Belfius
  Belfius is een van de grootste banken in België en biedt haar klanten een eigen online betalingsmethode aan. Klanten met een Belfius bankrekening kunnen deze betalingsmethode gebruiken om betalingen rechtstreeks over te maken vanuit de online bankomgeving van Belfius of via de smartphone-app van de bank.
 • CBC en KBC
  KBC/CBC is een online betaalmethode voor onze Belgische klanten die bankieren bij de KBC of CBC bank. Via de KBC/CBC-Betaalknop kunnen Belgische klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving betalen.
 • Overboeking
  Bij FIXZA.NL kunt u ook nog betalen door middel van een overboeking / bankoverschrijving, echter is dit wel een betaalmethode die handmatig gecontroleerd moet worden. En ook kan er enige tijd overheen gaan voordat het bedrag op onze bankrekening wordt bijgeschreven. Daarom is de levertijd bij een overboeking langer.
 • Sofort Banking
  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden, zonder extra rekeningen aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.
 • Riverty (voorheen Afterpay)
  Riverty (voorheen Afterpay) is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Nederland. Na het ontvangen van de bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Dit gaat met één klik op de knop via de digitale factuur per e-mail of met de Riverty app. Let op: je betaalt dus niet rechtstreeks aan FIXZA.nl
 • PayPal
  PayPal is een online systeem waarmee je snel en makkelijk internetaankopen kunt betalen.

Wanneer u geen bevestigingsmail van ons heeft ontvangen, dan is uw bestelling mislukt. U kunt dit zelf nakijken in de online betaalomgeving van uw eigen bank. Maar bij twijfel kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij elke iDeal betaling is het van belang om het betaalproces van de bank volledig te doorlopen. Na de laatste stap in de bankomgeving keer je automatisch terug naar de site van FIXZA.nl. Indien de laatste stap wordt overgeslagen of indien het laatste scherm wordt weggeklikt, dan kan er een vertraging optreden. Soms komt de betaling dan te laat binnen of helemaal niet binnen, waardoor de betaling niet of later wordt bevestigd en de bestelling niet of pas later door ons verwerkt kan worden.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.