Vlonder beits

Uw vlonder wordt de hele dag blootgesteld aan allerlei elementen. Slijtage, schade en verkleuring kan voorkomen worden door vlonder beits van BAUFIX te gebruiken. U beschermt uw vlonder en zorgt ervoor dat deze er mooi bij blijft liggen. Bestel uw beits eenvoudig online in onze webshop en u heeft het veelal al binnen 1 á 2 werkdagen in huis.

Uw vlonder beitsen: bescherming en langere levensduur

Houten vlonders ondergaan constant de impact van de zon, regen, wind en zelfs voetverkeer, wat na verloop van tijd kan resulteren in verkleuring, vergrijzing en beschadiging van het hout. Vlonder beits vormt een beschermende laag die diep in het hout doordringt, waardoor het hout wordt afgeschermd tegen deze schadelijke invloeden. Dit resulteert niet alleen in een langere levensduur van uw vlonder, maar zorgt er ook voor dat uw vlonder er mooi uit blijft zien. De natuurlijke schoonheid en de karakteristieke uitstraling van het hout blijft behouden dankzij onze speciaal ontwikkelde tuinbeits.

Waarom kiezen voor BAUFIX Vlonder Beits?

  • Weerbestendigheid: BAUFIX vlonderbeits is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Het beschermt de vlonder tegen UV-straling, maar ook tegen vocht.
  • Diepe bescherming voor uw vlonder: Onze vlonder beits dringt diep door in het hout, waardoor het een sterke beschermende laag vormt die voorkomt dat vocht het hout binnendringt. Dit voorkomt rotting en schimmelgroei.
  • Verlenging van de levensduur: Door regelmatig uw vlonder te behandelen met onze beits, verlengt u de levensduur ervan aanzienlijk. Goed onderhouden vlonders gaan jaren langer mee, wat u op de lange termijn zowel geld als tijd bespaart.

Welke beits heeft u nodig?

Als u overweegt uw vlonder te beitsen, heeft u de keuze tussen dekkende en transparante vlonderbeits. De keuze hangt af van uw voorkeur en het gewenste uiterlijk van uw vlonder.

Dekkende vlonder beits

Dekkende vlonder beits biedt een goede dekking en is ideaal als u de kleur van uw vlonder wilt veranderen of als u beschadigingen en vlekken wilt verbergen. Dekkende beits biedt ook uitstekende bescherming tegen de elementen.

Transparante vlonder beits

Uw vlonder beitsen met transparante beits zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Het laat de houtnerf en textuur zichtbaar en onbedekt. Het is perfect als u de natuurlijke schoonheid van het hout wilt behouden terwijl u het beschermt tegen weersinvloeden.

Vlonder beitsen in 3 stappen

Uw vlonder beitsen wordt erg eenvoudig met onze vlonder beits. Met deze eenvoudige stappen zorgt u ervoor dat uw vlonder er weer mooi bij ligt en dat deze goed beschermd is:

  1. Voorbereiding: Maak uw vlonder grondig schoon door vuil en algen te verwijderen. Dit kunt u doen met water en een milde zeep. Laat het volledig drogen en schuur indien nodig lichtjes op voor een betere hechting van de beits.
  2. Aanbrengen van de beits: Gebruik een kwast of roller om de vlonder beits gelijkmatig aan te brengen in de richting van de houtnerf. Breng dunne lagen aan en voorkom druppels of strepen.
  3. Drogen van de beits: Laat de beits volgens de aanwijzingen op de verpakking goed drogen en beoordeel het resultaat. Indien nodig brengt u een tweede laag aan voor extra bescherming en een prachtige afwerking.

Vlonder beits kopen bij Fixza

Bij Fixza zijn we trots op onze "Professionele kwaliteit voor de prijs van een discounter". Vlonder beits bestellen is dan ook erg eenvoudig via onze webshop. Na plaatsing van uw bestelling heeft u het veelal binnen 1 a 2 werkdagen in huis. Geniet van hoogwaardige bescherming en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor uw vlonder. Wij bieden ook een breed scala aan andere beitsproducten, zoals tuinbank beits en blokhut beits.

Heeft u vragen over onze beits of heeft u behoefte aan advies? Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor advies.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.