Tuinbank beits

Stel u eens voor: een prachtige zomerdag, kijkend naar een tuin vol kleurrijke bloemen onder het genot van een kop koffie op uw tuinbank. Toch valt het u op dat de bank er verweerd uitziet en wel een opknapbeurt kan gebruiken. Met tuinbank beits geeft u uw tuinmeubelen een nieuw leven.

Dankzij extra voordelen zoals snelle levering en gratis verzending vanaf € 50,- bestelwaarde heeft u genoeg redenen om uw tuinbank beits vandaag nog te bestellen.

Uw tuinbank beitsen voor langdurig plezier

Door uw tuinbank te beitsen, beschermt u het hout tegen weersinvloeden zoals regen, zon en vorst. Beits trekt diep in het hout en vormt een beschermende laag die niet alleen de levensduur van uw bankje verlengt, maar het ook een frisse en vernieuwde uitstraling geeft.

De bescherming van tuinmeubel beits is van zo’n hoog niveau doordat dit product diep in het hout trekt, terwijl het alsnog vochtregulerend en weerbestendig is. Bovendien blijft het hout ademen en kan het zonder problemen werken.

Of uw tuinbank nu van teakhout, eikenhout of een andere houtsoort is, er is altijd een geschikte tuinbeits te vinden die bij uw behoeften past.

Tuinbank beits kopen: waarom eigenlijk?

  • Bescherming tegen weersinvloeden: Beits beschermt het hout tegen schadelijke invloeden zoals regen, UV-stralen en vorst.
  • Verlengt de levensduur: Een beschermende laag beits helpt de levensduur van uw tuinbank te verlengen door het hout te verzegelen tegen vocht en rot.
  • Verbeterde uitstraling: Beits kan de natuurlijke houttinten versterken of een nieuwe kleur toevoegen, wat uw tuinbank een frisse en vernieuwde look geeft.
  • Voorkomt houtproblemen: Helpt problemen zoals kromtrekken, scheuren en verrotten te voorkomen door de structuur van het hout te versterken.

Tuinbank beitsen voor iedere tuinstijl

U kunt tuinbank beits kopen voor iedere soort tuinstijl. U bepaalt zelf of u kiest voor een olie, een beits op waterbasis of een tuinmeubel beits op terpentinebasis. Hierbij kunt u kiezen tussen transparante, semi-transparante en dekkende tuinmeubel beits. Bij een transparante beits blijft de houtstructuur zichtbaar. Dit geldt bij een semi-transparante beits ook, maar dan in mindere mate. Bij een dekkende tuinmeubel beits is de houtnerf niet meer zichtbaar.

Beits aanbrengen op uw tuinbank

  1. Schoonmaken: Begin met het reinigen van de tuinbank om vuil, mos en oude beits- of verflagen te verwijderen.
  2. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het hout volledig droog en vrij van stof is voor het aanbrengen van de beits.
  3. Aanbrengen: Gebruik een kwast of roller om de beits gelijkmatig aan te brengen. Volg hierbij altijd de richting van de houtnerf.
  4. Drogen: Laat de beits volledig drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt voor een betere bescherming en diepere kleur.

Tuinbank beits online bestellen en laten bezorgen

Wilt u ook beits bestellen voor uw tuinbank? In de webshop van Fixza kunt u gemakkelijk de juiste tuinbank beits vinden en bestellen. Met een paar klikken selecteert u de gewenste kleur en hoeveelheid en uw bestelling wordt direct aan uw deur geleverd. Zo bespaart u tijd en kunt u snel beginnen met het opknappen van uw tuinbank. Ook voor producten als houten terras beits of tuindecoratie beits kunt u gewoon bij ons terecht.

Wilt u graag persoonlijk advies over waar u op moet letten bij het beitsen van tuinmeubelen of heeft u andere vragen? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.