Beits houten terras

Uw houten terras is een prachtige plek waar u geniet van de buitenlucht en ontspannende momenten beleeft met vrienden en familie. Maar blootstelling aan weer en wind kan uw terras beschadigen. Bescherm uw terras en behoud zijn warme uitstraling met onze houten terras beits. Bestel eenvoudig in onze webshop en het product wordt binnen 1 à 2 dagen thuis geleverd.

Profiteer van onze voordelen

 • Gratis verzenden vanaf €50,-
 • Levering binnen 1-2 werkdagen
 • Hoogwaardige BAUFIX producten

Bescherm en verfraai uw houten terras

Houten terrassen bieden een natuurlijke charme die elke tuin net een beetje dat extra geeft. Wel is het zo dat een houten terras veel te verduren krijgt door de elementen. Zonder de juiste verzorging kan het hout gaan verweren, verkleuren of zelfs rotten. Onze BAUFIX houten terras beits beschermt tegen UV-straling en vocht, waardoor uw houten terras zijn kwaliteit behoudt en minder onderhoud vereist.

Waarom BAUFIX houten terras beits?

 • Weerbestendig:BAUFIX houten terras beits is bestand tegen alle weertypes, beschermt tegen vocht en vermindert de schadelijke invloed van de zon.
 • Lange levensduur: Verleng de levensduur van uw houten terras met een beits die diep in het hout doordringt en het beschermt tegen verval en slijtage.
 • Verbeterde uitstraling: Verfraai uw terras door de natuurlijke kleur en textuur van het hout te behouden of te accentueren met een van onze kleurrijke afwerkingen.

Kies de perfecte afwerking voor uw houten terras

Dekkende beits

Ideaal voor het bedekken van oneffenheden en het bieden van een uniforme, kleurrijke uitstraling die jarenlang meegaat.

Transparante beits

Perfect voor het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van het hout, biedt bescherming zonder het karakter van uw terras te verliezen.

In 5 stappen aan de slag met terras beits

Uw houten terras beitsen: het lijkt misschien veel werk, maar het is met de juiste producten en stappen goed te doen:

 1. Inspecteer en repareer: Controleer uw terras op beschadigingen en vervang of repareer beschadigde planken voor een glad oppervlak.
 2. Voorbereiden: Reinig het terras diep met een geschikte reiniger om vuil en algen te verwijderen, en laat het volledig drogen.
 3. Schuren: Schuur het hout lichtjes met fijn schuurpapier om de beits beter te laten hechten.
 4. Beits aanbrengen: Breng de beits in dunne, gelijkmatige lagen aan met een kwast of roller, volg de richting van de houtnerf.
 5. Drogen en afwerken: Laat de beits drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng indien nodig een tweede laag aan voor optimale bescherming.

Koop beits voor uw houten terras bij Fixza

Wilt u ook tuinbeits kopen? Bij Fixza bieden we alleen de beste producten om uw houten terras te beschermen en te verfraaien. Bestellen is eenvoudig, veilig en snel. Profiteer van onze professionele producten tegen een eerlijke prijs en zie hoe uw terras transformeert.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste beits of wilt u meer weten over het onderhoud van uw houten terras? Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren. Ontdek ook onze andere producten, zoals tuinbank beitsen en tuinmeubel beitsen, en haal het beste uit uw buitenruimte. Neem contact op voor gedegen advies en ondersteuning.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.