Vloerverf en lak

Fixza biedt een uitgebreide selectie Baufix betonvloer verf, parketlak en trappenlak. Deze hoogwaardige coatings en lakken zijn ontworpen om betonvloeren, parketvloeren en trappen te beschermen en verfraaien. Baufix-producten staan bekend om hun duurzaamheid en gemakkelijke toepassing, en ze zijn verkrijgbaar bij Fixza voor professionals en doe-het-zelf klussers.

Baufix Betonvloer Verf, Parketlak en Trappenlak: Uitstekende Keuzes voor Vloerrenovatie

Als het gaat om vloerrenovatie, speelt de keuze van de juiste coatings een cruciale rol bij het behalen van de juiste en esthetisch aantrekkelijke resultaten. Fixza biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige Baufix-producten, afkomstig van het gerenommeerde Duitse merk Baufix. In deze uitgebreide gids zullen we dieper ingaan op de voordelen en toepassingen van Baufix betonvloer verven, parketlak en trappenlak, en waarom deze producten de ideale keuze zijn voor uw vloer of trap projecten.

Baufix Betonvloer verf, Garagevloer coating en Antislip vloercoating: Robuuste Bescherming voor Minerale Oppervlakken

Betonvloerverf, Garagevloer Coating en Antislip Vloercoating van Fixza: Optimaliseert de prestaties van uw vloer.

Fixza biedt een uitgebreid assortiment vloercoatings om aan al uw behoeften te voldoen. Onze betonvloerverf is ontworpen om betonnen vloeren te beschermen en te verfraaien, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, niet meer stoffig zijn en vlekken makkelijk verwijderd kunnen worden. En onze betonvloer verf geeft ook nog eens een frisse uitstraling aan elke ruimte waar het aangebracht wordt!

Voor garages en omgevingen die in contact komen met autobanden, bieden we een duurzame garagevloercoating die bestand is tegen zware belasting en de weekmakers in autobanden. En ook onze garagevloercoating laat ruimtes er zeer professioneel uit zien.

Voor extra veiligheid en grip leveren we ook antislip vloercoating, perfect voor gebieden waar slipgevaar bestaat, zoals entrees, trappen, kelders en bijkeukens.

Kies Fixza voor hoogwaardige vloercoatings die zowel de functionaliteit als de esthetiek van uw vloeren verbeteren. Maak uw ruimtes veiliger en duurzamer met onze vloercoatingoplossingen.

1-Component Systeem: Gemak en Kwaliteit voor Doe-het-zelver en ZZP-Schilders

Bij Fixza begrijpen we dat zowel doe-het-zelvers als ZZP-schilders op zoek zijn naar efficiënte oplossingen die hoogwaardige resultaten opleveren zonder gedoe. Daarom bieden we een 1-component systeem voor betonvloerverf, garagevloercoating en antislip vloercoating met tal van voordelen:

 • Eenvoudige Toepassing: Onze 1-component producten zijn gebruiksvriendelijk, zonder dat u meerdere componenten hoeft af te wegen en te mengen. Dit bespaart tijd en elimineert complexe voorbereiding, en een zeer beperkte potlife (De tijd waarin de 2-componenten coating verwerkt moet worden).
 • Geschikt voor vele ondergronden: De Baufix 1-componenten coatings zijn geschikt voor vele ondergronden en daardoor in bijna elke ruimte in uw huis toepasbaar. Denk hierbij aan de keuken, bijkeuken, hobbyruimte tot aan de kelder onder uw woning.
 • Betrouwbare Prestaties: Hoewel eenvoudig aan te brengen, bieden onze 1-component coatings nog steeds duurzaamheid en bescherming van hoge kwaliteit voor uw vloeren. En is bijvoorbeeld onze Baufix Professionele garagevloer verf zeer goed bestand tegen de weekmakers die in autobanden zitten.
 • Ruime Keuze: We bieden diverse kleuren en afwerkingen, zodat u voor elke ruimte in of bij u huis wel een geschikte Baufix vloerverf of vloercoating vind.

Kortom, ons 1-component systeem combineert het beste van beide werelden: gebruiksgemak en eenvoud met professionele kwaliteit. Of u nu een doe-het-zelver bent die zijn vloeren wil vernieuwen of een ZZP-schilder die snel en efficiënt hoogwaardige resultaten wil leveren, Fixza staat voor u klaar met deze handige en betrouwbare oplossing. Maak uw vloerprojecten eenvoudiger en succesvoller met ons 1-component systeem.

Baufix Parketlak: Bescherming en Glans voor Houten Vloeren

Wat is Baufix Parketlak?

Baufix parketlak is een hoogwaardige 1-component lak die speciaal ontworpen voor beloopbare houten ondergronden, zoals  parketvloeren. Het beschermt niet alleen het hout tegen slijtage, maar biedt ook een schitterende afwerking die de natuurlijke schoonheid van het hout accentueert. Of u nu een nieuwe vloer afwerkt of een bestaande vloer wilt renoveren, Baufix parketlak is de juiste keuze. Verkrijgbaar in kleurloos zijdeglans en zijdemat.

De voordelen van Baufix Parketlak:

 • Duurzaamheid: Houten vloeren zijn vatbaar voor krassen, slijtage en vlekken. Baufix parketlak vormt een sterke beschermende laag die het hout beschermt tegen deze dagelijkse uitdagingen, waardoor uw vloer langer meegaat.
 • Zijdeglans of Zijdemat: Onze parketlak is verkrijgbaar in zijdeglans en zijdemat, wat houten vloeren een prachtige glans van uw keuze geeft die de uitstraling van uw interieur aanzienlijk verhoogt. Baufix parketlak accentueert de houtnerf en zorgt voor een luxueuze uitstraling.
 • Gemakkelijke Applicatie: Net als Baufix betonvloer verf is Baufix parketlak ook een 1-component lak wat het aanbrengen eenvoudig maakt. U kunt het aanbrengen met een kwast of roller, en de snelle droogtijd ( circa. 4 uur afhankelijk van de temperatuur) minimaliseert de wachttijd tussen de lagen.
 • Baufix Trappenlak: Duurzame Bescherming voor uw Houten Trap

Wat is trappenlak?

Trappenlak is speciaal geformuleerd om trappen te beschermen tegen slijtage en beschadigingen. Bijna elk huis in Nederlands of België heeft wel een houten trap, is er geen tap om naar de eerste verdieping te gaan dan is er wel een om naar de kelder te gaan of allebei. Houten trappen worden soms bekleed met vloerbedekking of in kleur geschilderd, maar heel vaak behouden ze de natuurlijke houtlook. Trappen worden vaak intensief belopen in huis en hebben daarom extra bescherming nodig. Baufix trappenlak biedt niet alleen die bescherming, maar verbetert ook de uitstraling van uw trap.

Voordelen van Baufix Trappenlak:

 • Optimale bescherming: Trappen worden dagelijks blootgesteld aan veel verkeer, wat slijtage kan veroorzaken. Baufix trappenlak creëert een duurzame barrière die de trap beschermt tegen krassen en beschadigingen.
 • Snelle Uitharding: De snelle uithardingstijd van deze lak zorgt ervoor dat uw trap snel weer in gebruik kan worden genomen.
 • Esthetische Verfraaiing: Naast bescherming voegt Baufix trappenlaknatuurlijk ook een aantrekkelijke zijdeglans of zijdematte uitstraling toe aan uw trap, waardoor deze er als nieuw uitziet.

Met Fixza als uw leverancier kunt u rekenen op:

 • Deskundig advies: Ons zeer ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste Baufix-producten voor uw project.
 • Kwaliteitsgarantie: Fixza levert alleen Baufix-producten om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.
 • Snelle levering: Wij begrijpen de urgentie van uw klus en schilderprojecten en zorgen voor een tijdige levering van uw bestelling.
 • Gratis levering in Nederland, België en Luxenburg: Alle Baufix producten worden binnen de gehele Benelux door Fixza gratis bij u thuis afgeleverd, bij besteding van € 50.- of meer. Fixza doet dit in samenwerking met onze betrouwbare partner DHL. Ze bieden de mogelijkheid u als Fixza klant de mogelijkheid om eenvoudig aan te geven waar u het pakketje wilt ontvangen als u niet thuis bent, dit kan bij de buren zijn maar ook in het speelhuisje van de kinderen of in de garage. Geef u voorkeuren eenvoudig aan in de ‘MIJN DHL APP” of online in uw MIJN DHL account.
 • Klanttevredenheid: Fixza streeft er altijd naar om u als klant tevreden te stellen en biedt uitstekende klantenservice om eventuele vragen of problemen op te lossen. Bekijk onze reviews op Google of de Feedback company.

Fixza Vloerverf en lak conclusie

Baufix betonvloer verf, parketlak en trappenlak zijn stuk voor stuk uitstekende keuzes voor uw vloer of trap renovatieproject. Ze bieden duurzaamheid, esthetische verbeteringen en een gemakkelijke verwerking. Met Fixza als uw betrouwbare leverancier kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige Baufix-producten ontvangt die aan uw verwachtingen voldoen. Kies Baufix en Fixza voor de beste resultaten bij uw volgende schilderklus.

Fixza, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.