Dekkende beits

Hout heeft vaak een prachtige, natuurlijke look, maar dan moet het wel goed beschermd worden. Dekkende beits is hét middel om jarenlang van uw hout te kunnen genieten. Wij zijn de enige BAUFIX aanbieder in Nederland en kunnen u de hoogste kwaliteit producten garanderen. Bestel vandaag nog online, dan kunt u er binnen 1-2 werkdagen al gebruik van maken.

 • 9.2 uit 2.420 reviews
 • Bestellingen boven de €50,-? Gratis verzending
 • Producten met scherpe prijzen

Dekkende beits: beschermen en verfraaien

Dekkende beits geeft uw houtwerk een volledig nieuwe uitstraling.

Een dekkende beits beschermt uw tuinmeubelen, schutting en huisjes tegen de weersinvloeden en geeft het oppervlak een mooie dekkende kleur. Onmisbaar tijdens het buitenseizoen dus. Een dekkende beits biedt de bescherming die u gewend bent van beitsproducten maar combineert het met de afwerking die u kent van een normale lak. Onze dekkende hout beits is beschikbaar als ‘één-pot’-systeem. U kunt gronden en aflakken met hetzelfde product, zodat u er ook als doe-het-zelver goed mee uit de voeten kunt.

De voordelen van dekkende beits kopen

 • Bescherming tegen de elementen Dekkende beits is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen regen, wind en UV-straling.
 • Egale afwerking Door het gebruik van dekkende beits kunt u een gelijkmatige kleur over het gehele oppervlak creëren. De beits is dekkend en dat betekent dat het onvolkomenheden op het hout kan verbergen.
 • Vochtregulerend vermogen Een beits dringt in het oppervlak dat behandeld wordt en beschermt het hout op deze manier van binnenuit.
 • Verbeterde duurzaamheid Het hout wordt beter beschermd tegen vocht, schimmel en houtrot, wat zorgt dat u er weer jaren van kunt genieten.
 • Ruim aanbod Met dekkende beits kunt u alle kanten op; u kunt variëren in kleur en glansgraad. U kunt bijvoorbeeld een zijdeglans wit of Zwarte beits kopen.

De juiste dekkende beits kopen voor uw project

Er zijn verschillende soorten dekkende beits beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Zo is er naast een dekkende beits, ook een transparante beits beschikbaar. Hier kunt u gebruik van maken als u tevreden bent met de kleur van het hout en u enkel op zoek bent naar een nieuwe beschermlaag. Als u voor een volledig nieuwe look wilt gaan, kiest u voor de dekkende beits. U doorloopt hierbij de volgende opties:

 • Ondergrond
 • Kleur
 • Glansgraad
 • Binnen of buiten

Twijfelt u over wat de beste keuze is voor uw project? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Wij helpen u met alle vragen over onze producten en geven tips voor uw schilderklus.

Toepassingen voor beits me een dekkend effect

Dekkende beits is bijzonder geschikt voor schuttingen en hekjes in tuinen en op percelen. Het biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar geeft ook de mogelijkheid om het uiterlijk te vernieuwen. Als u een pergola, tuinhuisje, of andere houten tuinstructuren hebt, kan ook gebruik worden gemaakt van een dekkende beits. Dus voor zowel beschermen als verfraaien van houten oppervlakken binnen en buiten biedt dekkende beits een oplossing.

Zo kunt u dekkend de beits aanbrengen

Trek uw handschoenen aan, zodat u geen beits op uw handen krijgt, en volg het stappenplan:

 1. Zorg dat het hout schoon is voor het aanbrengen van de dekkende beits; schuur en droog het hout.
 2. Plak alles af om het hout dat u wilt beschermen, zodat de beits nergens anders op terechtkomt.
 3. Roer het product om te zorgen dat de olie en eventuele pigmenten gelijkmatig verdeeld zijn.
 4. Breng de beits aan in de richting van de houtnerf en zorg voor een gelijkmatige dekking. Voorkom dat de beits opdroogt voordat u het kunt verdelen, door te werken in kleine secties.
 5. Laat de beits drogen volgens de instructies van het product. Herhaal eventueel de stappen voor een extra dekkende laag.

Dekkende beits bestellen bij Fixza

Dekkende beits kopen en al binnen 1-2 werkdagen aan de slag bij Fixza.

Bescherm uw hout duurzaam, zodat u er voor lange tijd van kunt genieten. Wilt u beits kopen? Met ons ruime assortiment aan kleuren en glansgraden vindt u altijd de perfecte beits voor uw houtwerk. Bij BAUFIX combineren ze efficiëntie met de hoge kwaliteit van de in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde verf en houtbeits producten. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn van BAUFIX in Nederland.

Bestel vandaag nog online bij Fixza en profiteer van onze scherpe prijzen, gratis verzending bij bestellingen boven de €50,- en de expertise van onze medewerkers om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Met de dekkende beitsen van Fixza kunt u langdurig genieten van de schoonheid en duurzaamheid van uw houtwerk.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.