Zwarte beits

Bent u op zoek naar kwalitatief goede zwarte beits? Bij ons vindt u de perfecte keuze voor hoogwaardige zwarte beits. Dit product verandert niet alleen de kleur van het hout naar zwart, maar biedt ook zorgzame en beschermende eigenschappen.

Of u nu een nieuwe uitstraling wilt geven aan uw houten meubels, hekken, gevelbekleding of andere houten oppervlakken, zwarte beits is een uitstekende keuze. Uw bestelling wordt al gratis verzonden vanaf €50,-.

Zwarte beits kopen van topkwaliteit

Zwarte beits voor buiten en binnen kopen? Een mooi product, goed geschikt om hout in een donkere kleur af te werken. Voor donker hout in de tuin, met een product dat daar gedeeltelijk of helemaal in zal trekken. Een beits werkt vochtregulerend en zit daarmee anders in elkaar dan een verf of een lak. Onze beits in het zwart beschikt over de volgende goede eigenschappen:

 • Ademend, voor alle houtsoorten
 • Weer- en uv-bestendig
 • Voor binnen & buiten
 • Spat niet, druipt niet

Dekkende beits in het zwart

Zwarte beits, in de vorm van dekkende beits, is een specifiek type beits dat alleen beschikbaar is in dekkende kleuren en niet in transparante varianten. Bij het gebruik van dekkende zwarte beits zal de natuurlijke houtnerf niet meer zichtbaar zijn, in tegenstelling tot bij zwarte transparante beitsen, waarbij de houtnerf wel behouden blijft. Beitsen die geschikt zijn voor buitengebruik zijn bovendien allemaal bestand tegen zowel regen als de schadelijke UV-straling van de zon.

Voordelen van zwarte beits

Wilt u ook zwarte beits kopen? Zwarte beits beschikt over een tal van voordelen die het tot een aantrekkelijke optie maken voor zakelijke en particuliere klussen. U maakt gebruik van onderstaande voordelen:

 • Verbeterde uitstraling: Zwarte beits voegt een diepe, rijke kleur toe aan houten oppervlakken, waardoor ze er elegant en eigentijds uitzien. Het kan een moderne uitstraling geven aan uw interieur of exterieur.
 • Optimale bescherming: Beits biedt niet alleen een mooie afwerking, maar beschermt ook het hout tegen schade door UV-straling, vocht en schimmels. Hierdoor gaat het hout langer mee.
 • Natuurlijke houtnerf behouden: Anders dan verf, behoudt beits de natuurlijke textuur en nerf van het hout. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling.
 • Beter te onderhouden: Zwarte beits vereist over het algemeen minder onderhoud dan verf. Als het tijd is voor een opfrisbeurt, hoeft u meestal alleen een nieuwe laag beits aan te brengen.
 • Milieuvriendelijk: Veel zwarte beitsen zijn op waterbasis, wat betekent dat ze minder schadelijke chemicaliën bevatten en minder impact hebben op het milieu dan sommige verven.

Hout zwart beitsen: zo pakt u het aan

Het aanbrengen van zwarte beits is eenvoudig, maar vereist wel enige voorbereiding en zorgvuldigheid. Zo pakt u het aan:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van vuil en oude afwerklagen voordat u begint.
 2. Schuren: Schuur het houtoppervlak lichtjes om eventuele ruwheid of oneffenheden te verwijderen.
 3. Roeren: Roer de beits goed om ervoor te zorgen dat de pigmenten gelijkmatig verdeeld zijn.
 4. Aanbrengen: Breng de beits aan met een kwast, roller of spuitpistool. Volg de instructies op het product voor het beste resultaat.
 5. Droogtijd: Laat de beits volledig drogen voordat u een tweede laag aanbrengt, indien nodig.
 6. Afwerking: Breng indien gewenst een afwerklaag aan om extra bescherming te bieden.

Zwarte beits bestellen bij Fixza

Bent u op zoek naar beits in een specifiek zwarte kleur? Wilt u bijvoorbeeld uw schutting een stijlvolle zwarte look geven én tegelijkertijd beschermen tegen weersinvloeden? Dan kunt u uw geluk op in ons grote assortiment aan zwarte houtbeits. Naast zwarte houtbeits kunt u bij ons ook terecht voor gitzwarte beits.

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs met ons ruime aanbod in BAUFIX producten. Weet u niet welke zwarte beits u nodig heeft voor uw project? Onze experts helpen u graag verder. Bestel online bij Fixza en maak als zakelijke én particuliere klant gebruik van hoge kwaliteit producten!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.