Betonvloerverf

Betonvloerverf, Antislip vloercoating, Vloercoating en bestrating verf van het Duitse merk Baufix zijn verkrijgbaar bij Fixza. Deze hoogwaardige coatings bieden duurzame bescherming en verbeteren de esthetiek van betonnen en  andere minerale oppervlakken. Geschikt voor zowel binnen als buiten, zorgen ze voor slipweerstand en een frisse uitstraling, en zijn ze gemakkelijk aan te brengen. Ontdek het Fixza assortiment voor vloeren en bestrating.

Betonvloerverf, Antislip Vloercoating, Garagevloer Coating en Bestrating Verf van Baufix: Uw Totaalleverancier


Een vloer is niet zomaar een onderdeel van een ruimte; het is het fundament dat niet alleen de functionaliteit, maar ook de esthetiek van een ruimte bepaald. Baufix biedt een breed scala aan vloercoatings en vloerverfproducten die uw vloeren kunnen beschermen, verfraaien en verbeteren. Maar wij bieden niet alleen voor binnen vloeren een coatingsysteem aan, ook voor de bestrating buiten heeft Fixza een speciale bestrating verf in het programma. Bestrating verf is geschikt voor het schilderen van terrastegels, het verven van stoeptegels en straatklinkers, maar er kunnen ook stapelblokken mee ge schildert worden.  Op deze informatiepagina van Fixza zullen we dieper ingaan op de producten die Fixza hiervoor levert: betonvloerverf, Anti-slip vloercoating, garagevloer coating, epoxy grondering en bestrating verf. Bovendien zullen we uw vragen beantwoorden over “Waarom garagevloer coaten”, welke verf geschikt is voor betonnen vloeren en tuintegels, en waarom epoxy grondering van vitaal belang is voor een optimale hechting van betonvloer ver en Epoxycoating.

Waarom Garagevloer coaten?

Uw garagevloer is vaak een vergeten deel van uw huis, welke zeker meer aandacht verdient zeker. Hier zijn enkele goede redenen waarom het coaten of verven van uw garagevloer met Baufix's garagevloer coating een goede keuze is:

 • Bescherming tegen Slijtage: Een onbehandelde zandcement garagevloer kan snel verslijten onder de belasting van voertuigen en zelfs al bij het intensief belopen. Een garagevloer coating beschermt uw vloer tegen deze vormen van slijtage, waardoor de levensduur wordt verlengd.
 • Vlekbestendigheid: Baufix garagevloer coating biedt een barrière tegen olie, chemicaliën en vlekken. Deze garagevloercoating is ook bestand tegen weekmakers die in autobanden zitten.
 • Esthetische verbetering: Naast bescherming kan een coating de uitstraling van uw garage aanzienlijk verbeteren. Baufix biedt een drie kleuren aan om de afwerkingen van uw garage naar wens aan te passen.
 • Eenvoudig Onderhoud: Een gecoate garagevloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor uw garage er in een mum van tijd weer als nieuw uit ziet.

Welke Verf voor Betonnen Vloer?

Betonnen vloeren komen in verschillende ruimtes voor en hebben elk hun eigen vereisten. Baufix betonvloer verf is een uiterst geschikte keuze om de duurzaamheid en esthetiek van uw betonnen vloeren te verbeteren in keukens, bijkeuken, trappenhuizen en is zelfs geschikt voor keldervloeren:

Duurzaamheid: Betonvloerverf is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage, waardoor uw betonnen of zandcementdekvloer langer meegaat, zelfs in intensief gebruikte ruimtes.

Veelzijdigheid: Deze verf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor u de mogelijkheid heeft om betonnen vloeren in diverse ruimtes te renoveren en van de zelfde betonvloer verf te voorzien.

Kleurkeuze: Baufix biedt zeven verschillende kleuren aan als kleuropties, zodat u de perfecte uitstraling kunt creëren die past bij uw interieur en dus uw smaak past.

 

Baufix Betonvloer verf roodbruin 5 Liter

Baufix Betonvloer verf lichtgrijs 5 Liter

Baufix Betonvloer verf antraciet grijs 5 Liter

Baufix Betonvloer verf wit 5 Liter

Baufix Betonvloer verf zandgeel 5 Liter

Baufix Betonvloer verf zeildoek grijs 5 Liter

Baufix Betonvloer verf zilvergrijs 5 Liter

 

Voorkomt vlekken: Betonvloerverf zorgt er voor dat er geen vervuiling meer in uw vloer kan trekken, waardoor uw vloer er langer schoon en verzorgd blijft uitzien.

Eenvoudige verwerking: Het aanbrengen van betonvloerverf is ook als doe-het-zelfproject goed te doen. Met het Fixza stappenplan vloercoating aanbrengen en een goede voorbereiding, dan is het aanbrengen van betonvloer verf ook als doe-het-zelf klusser een prima klus


Anti-slip Vloercoating Kopen?

Veiligheid is een topprioriteit in ruimtes waar vloeren glad kunnen worden, zoals bijkeukens, keukens, trappenhobby ruimtes en zelfs kelders. Baufix biedt een antislip vloercoating die speciaal is ontworpen om het risico op uitglijden te minimaliseren:

 • Veiligheid: De antislipcoating verhoogt de grip op de vloer, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd, zelfs wanneer de vloer nat is.
 • Weerbestendigheid: Onze coating is weerbestendig volgens VOB deel C DIN 18 363 , wat ideaal is voor vochtige omgevingen waar slipgevaar het grootst is. Ook heeft de Baufix Antislip vloercoating een zeer goede uv-bestendigeid.
 • Duurzaamheid: Antislip vloercoatings zijn robuust en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruikte ruimtes. Echter is onze anti-slip vloercoating niet geschikt voor garage ruimtes waar auto’s in komen te staan. Hiervoor adviseren wij de Baufix Professionele garagevloer verf, deze garagevloer coating is namelijk wel goed bestand tegen weekmakers uit autobanden.
 • Eenvoudige toepassing: Onze 1-component antislip coating is gemakkelijk aan te brengen en vereist geen complexe handelingen, wat bij een 2-componenten coating wel het geval is.

Of het nu in uw keuken, bijkeuken of kelder is, het installeren van antislip vloercoating kan bijdragen aan een veiligere omgeving voor iedereen.

 

Epoxy Grondering, Een Hechtprimer voor Betonvloer verf en Vloercoating

Een belangrijk, maar vaak over het hoofd gezien onderdeel voor het coaten van minerale vloeren, zoals een betonvloer, zandcementdekvloer of  egaline vloer. Is de epoxy grondering, ook wel bekend als hechtprimer. Hier is waarom het van vitaal belang is voor uw vloerprojecten:

 •  Hechting: Epoxy grondering verbetert de hechting van de betonvloer verf of vloercoating aan het betonnen oppervlak, wat resulteert in een langdurige en duurzamere afwerking.
 • Dampdoorlatend: De Baufix 2K Epoxy Hechtprimer is waterdamp doorlatend dit betekend dat de grondering waterdamp vanuit de ondergrond doorlaat, wat essentieel is om problemen zoals bladderen en schilferen te voorkomen.
 • Vermindering van luchtinsluitingen: Epoxy grondering minimaliseert luchtinsluitingen in de vloercoating, wat zorgt voor een gladdere en gelijkmatigere afwerking.
 • Verbeterde hechting: Het vermindert het risico op afbladderen en zorgt ervoor dat de betonvloer verf of coating goed hecht aan de ondergrond, zelfs onder zware belasting.

Welke Verf voor Tuintegels?

Uw buitenruimte, zoals uw terras, tuinpad of oprit, is een verlengstuk van uw huis en verdient aandacht. Baufix biedt speciale bestrating verf die ideaal is voor het opfrissen en beschermen van uw tuintegels:

 •  Weerbestendigheid: Bestrating verf is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, en heeft een zeer goede UV- en weersbestendigheid.
 • Kleurkeuze: Met onze kleuropties Kleurloos, Grijs, Antraciet grijs en Oxide rood hebben we voor de meest voorkomende bestratingskleuren binnen Nederland een passende kleur impregnerende bestrating verf.
 • Duurzaamheid: Bestrating verf zorgt er weer voor dat uw terrastegels, stoeptegels en straatklinkers er weer als nieuw uit zien, zo verlengt u hun levensduur en hoeft de bestrating niet vernieuwd te worden. Wat veel tijd en geld bespaard en het milieu wordt ook nog eens gespaart.
 • Eenvoudige toepassing: Baufix bestrating verf is ook eenvoudig zelf aan te brengen met een verfroller en blokwitter, waardoor het voor doe-het-zelvers de perfecte tuinklus is.

Of u nu de bestrating van uw terras wilt renoveren, uw tuinpad wilt opfrissen of de straatklinkers in uw oprit een nieuwe uitstraling wilt geven, Baufix bestrating verf biedt de oplossing voor een duurzame en stijlvolle afwerking.

Bent u op zoek naar meer informatie over het verven of schilderen van terrastegels, stoeptegels of straatklinkers, lees dan ons blog: Terrastegels verven of coaten

De conclusie van Zinka over vloercoating en bestrating verf

Het beschermen en verfraaien van uw vloeren, of het nu in uw garage, woonruimte, hobbykamer, keuken of buitenruimte is, is van cruciaal belang om de levensduur van uw oppervlakken te verlengen en hun esthetische aantrekkingskracht te verbeteren. Baufix, geleverd door Fixza, biedt een uitgebreid assortiment om aan al uw schilder en klus behoeften te voldoen. Van garagevloer coatings tot betonvloerverf, antislip vloercoating, epoxy grondering en bestrating verf, er is altijd een Fixza oplossing voor elke toepassing.

Dus, als u op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare vloercoatings, muurverven, houtbeits en andere verfproducten, dan bent u bij Fixza aan het juiste adres. Hiermee verbetert u niet alleen de duurzaamheid van uw muren en gevels, vloeren of uw houten blokhut, maar geniet u ook van een frisse, aantrekkelijke uitstraling die lang meegaat. Kies voor Baufix en Fixza voor kwaliteit en prestaties waarop u lang kunt vertrouwen.

Fixza, Samen fixzen wij het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.