Hardwax olie

Fixza biedt een hoogwaardige Hardwax olie aan van het Duitse merk Baufix, geschikt voor houten vloeren, houten trappen, massief houten meubels en voor op kurk. Bestel voor 17:00 uur en ontvang uw producten morgen al in huis, met gratis levering in Nederland, België en Luxemburg bij besteding vanaf €50.-. Kies voor kwaliteit en snelheid met Fixza!

BAUFIX Hardwax Olie: De Ideale Keuze voor Houten en Kurken Oppervlakken

Bij Fixza hebben we de perfecte oplossing voor het beschermen en verfraaien van uw houten vloeren, parketvloeren, trappen, massief houten meubels en zelfs kurkoppervlakken: BAUFIX Hardwax Olie. Deze veelzijdige transparante olie is de ultieme keuze voor liefhebbers van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid in een zijdematte uitstaling.

BAUFIX Hardwax Olie: De Eigenschappen

Diepe Impregnerende werking

Een van de belangrijkste kenmerken van BAUFIX Hardwax Olie is zijn diepe impregnerende werking. Deze olie dringt diep door in het hout en benadrukt de natuurlijke structuur van het oppervlak. Hierdoor blijft het hout niet alleen beschermd, maar behoudt het ook zijn authentieke uitstraling.

Antislip en Vuilafstotend

BAUFIX Hardwax Olie vormt een beschermende film die niet alleen antislip is, maar ook vuilafstotend. Dit maakt het ideaal voor gebruik op vloeren en trappen, waar de veiligheid van groot belang is. Bovendien blijft uw houten oppervlak langer schoon.

Kleurloos en Zijdemat

De olie is kleurloos en laat het hout zijn natuurlijke schoonheid behouden. Het resultaat is een zijdemat oppervlak dat elegantie en stijl uitstraalt. U hoeft zich geen zorgen te maken over een ongewenste glans of zeer grote kleurverandering.

Geschikt voor vele Toepassingen

BAUFIX Hardwax Olie is niet beperkt tot alleen vloeren. Het is geschikt voor houten trappen, massief houten meubels, lambrisering en zelfs kurkoppervlakken. Met één product kunt u dus verschillende klusprojecten aanpakken, wat u zowel tijd als geld bespaart.

Fixza: Uw Betrouwbare Leverancier

Bij Fixza begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten aan te bieden die aan al uw behoeften voldoen. Met BAUFIX Hardwax Olie krijgt u niet alleen kwaliteit, maar ook gemak.

Eenvoudig Online Kopen

Het bestellen van BAUFIX Hardwax Olie bij Fixza kan eenvoudig en snel. U kunt ons uitgebreide assortiment online bekijken en uw gewenste producten met slechts een paar klikken bestellen. Geen gedoe, geen lange levertijden alle producten staan bij ons op voorraad.

Gratis Levering

En dat is niet alles! Als u voor meer dan €50.- aan producten bestelt, profiteert u van gratis levering aan huis in Nederland, België en Luxemburg. Fixza zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd bij u thuis wordt afgeleverd.

Fixza Stappenplan: Hoe breng je Hardwax Olie aan?

Het aanbrengen van BAUFIX Hardwax Olie is een eenvoudig proces dat u zelf kunt uitvoeren. Volg gewoon ons handige stappenplan:

Stap 1: Voorbereiding

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van stof en vuil.

Schuur het hout lichtjes om de poriën te openen met schuurpapier korrel 100 en 120 ( geen fijner schuurpapier gebruiken als korrel 100). Na het schuren moet het gehele vloeroppervlak zeer goed stofvrij gemaakt worden met een stofzuiger.

Stap 2: Aanbrengen van de Eerste Laag

Breng de eerste laag BAUFIX Hardwax Olie gelijkmatig aan met een kwast, roller of doek. Grotere oppervlakken kunnen machinaal ingewerkt worden met een witte politoerpad.

Laat de olie ongeveer 15-20 minuten intrekken. Verwijder vervolgens het overtollige materiaal met een niet pluizende doek.

Stap 3: Uitharding

Laat de eerste laag minimaal 6-8 uur uitharden. Dit kan variëren afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid.

Stap 4: Licht op Schuren

Schuur het oppervlak lichtjes met fijn schuurpapier (korrel 220-240) om eventuele ruwheid te verwijderen.

Stap 5: Tweede Laag Aanbrengen

Breng een tweede laag BAUFIX Hardwax Olie aan volgens dezelfde procedure als de eerste laag.

Stap 6: Uitharding en Gebruik

Laat de tweede laag minstens 24 uur uitharden voordat u het oppervlak voorzichtig in gebruik neemt. BAUFIX Hardwax Olie is na 7 dagen volledig uitgehard.

Let op: Doordrenkte werkmaterialen zoals poetsdoeken en kwasten hebben de neiging uit zichzelf te ontbranden. Buiten volledig laten drogen op een vuurvaste ondergrond. Alleen volledig gedroogde werkmaterialen mogen worden afgevoerd

Hoeveel Lagen Hardwax Olie?

Het benodigde aantal lagen BAUFIX Hardwax Olie hangt af van verschillende factoren, waaronder de houtsoort, de porositeit van het hout en de gewenste glansgraad. Over het algemeen worden twee tot drie lagen aanbevolen voor optimale bescherming en duurzaamheid. U kunt altijd een testvlak maken om te bepalen of extra lagen nodig zijn.

De Fixza Conclusie over Hardwax olie

Met BAUFIX Hardwax Olie van Fixza kunt u vertrouwen op een hoogwaardig product dat uw houten oppervlakken beschermt en hun natuurlijke schoonheid benadrukt. Onze eenvoudige bestelprocedure en gratis levering maken het gemakkelijker dan ooit om dit product in huis te halen. Volg ons Fixza stappenplan Hardwax olie aanbrengen voor handige Tips bij het aanbrengen en geniet van een prachtig resultaat dat lang meegaat. Maak vandaag nog de keuze voor duurzaamheid en schoonheid met BAUFIX Hardwax Olie bij Fixza!

Fixza, Samen fixzen wij het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.