Zwarte transparante beits

U wilt uw houten objecten voorzien van een nieuwe kleur, maar tegelijkertijd wel het mooie effect van hout behouden? Met onze zwarte transparante beits kunt u de kleur van het hout kunt veranderen zonder de structuur ervan te verliezen. Bestelt u deze bij Fixza, dan kunt u rekenen op de hoge kwaliteit van onze BAUFIX producten. Wij hanteren standaard een levertijd van 1-2 werkdagen.

Optimale bescherming voor uw houten objecten

Natuurlijk kunt u hout overschilderen met verf, maar als u de prachtige houtstructuur wilt behouden, is het beter om transparante beits te gebruiken. Met transparante beits blijft de natuurlijke houtnerf goed zichtbaar, en niet alleen dat, ook de oorspronkelijke kleur van het hout blijft behouden. Transparante beits is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Transparante beits biedt bescherming aan het hout terwijl het toch zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een meer rustieke charme, zwarte transparante beits is een uitstekende keuze voor het verbeteren van de esthetiek en duurzaamheid van uw houten projecten.

Scheuren en vochtproblemen zijn verleden tijd

UV-stralen, regen, wind of temperatuurschommelingen, hout wordt aan veel invloeden van buitenaf blootgesteld, die het oppervlak scheuren, uitdrogen en gevoelig maken. Wilt u ook beits kopen om dit te voorkomen? Zwarte transparante beits is de ideale keuze om het hout niet volledig af te sluiten, waardoor u geen last krijgt van scheuren en vochtproblemen.

Snel de kleur veranderen zonder structuur te verliezen

Transparante beitsen worden vaak aangeduid als 'één-potsystemen'. Het is niet nodig om eerst een grondverf aan te brengen, omdat de grondlaag en de aflaklaag al in één product zijn gecombineerd. Dit maakt het behandelen van hout aanzienlijk eenvoudiger, u hebt slechts één product nodig.

De transparante beits dringt diep in het hout door, waardoor het hout van binnenuit wordt beschermd zonder dat er een oppervlaktelaag wordt gevormd. Hierdoor behoudt de beits zijn vochtregulerende eigenschappen en kan het hout blijven ademen. Dit heeft als voordeel dat vochtproblemen, die zich bij een verfsysteem met lakverf kunnen voordoen, worden voorkomen. Transparante beits is daarom uitstekend geschikt voor toepassingen zoals tuinhout, tuinhuizen, schuttingen en pergola's.

Zo kunt u hout transparant beitsen

  • Stap 1: Voorbereiding Maak allereerst het houtoppervlak schoon en droog. Indien nodig kunt u het nog lichtjes opschuren om ruwheid of onregelmatigheden glad te strijken.
  • Stap 2: Bescherming Bedek de omringende gebieden en oppervlakken die u niet wilt beitsen met afdekfolie of tape om spatten en vlekken te voorkomen.
  • Stap 3: Roer de beits Roer de transparante beits altijd grondig door voordat u begint.
  • Stap 4: Eerste laag Breng de beits gelijkmatig aan met een kwast, roller of spuit. Laat het vervolgens drogen volgens de instructies.
  • Stap 5: Tweede laag (optioneel) Herhaal de toepassing voor een diepere afwerking. Laat dit vervolgens opnieuw goed drogen.

Uw transparante zwarte beits bestellen bij Fixza

Wilt u ook transparante zwarte beits kopen? Dat doet u bij Fixza. Met ons uitgebreide assortiment en deskundige advies kunt u er zeker van zijn dat u de juiste producten krijgt om uw houtprojecten te transformeren en te beschermen. Zo vindt u ook dekkende gitzwarte beits en gitzwarte transparante beits in ons assortiment.

Bekijk op uw gemak de verschillende beitsen in ons assortiment om een keuze te maken of vraag onze specialisten naar hun advies. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via e-mail.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.