Zwarte tuinhuis beits

Heeft u een mooi tuinhuisje? Dan wilt u natuurlijk dat deze lang mooi blijft. Met zwarte tuinhuis beits geeft u het hout de beste bescherming. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw prachtige schuurtje.

De voordelen van tuinhuis beits zwart bij Fixza

  • Sterke bescherming van uw buitenhout
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Milieuvriendelijke tuinhuis beits zwart

Waarvoor is zwarte tuinhuis beits nodig?

Als u een strakke en moderne uitstraling wilt van uw huisje in de tuin, kunt u deze natuurlijk schilderen. Wilt u echter goede bescherming van het hout? Dan gebruikt u het beste zwarte beits voor uw tuinhuis. Dit beschermt namelijk tegen:

  • Regen en vocht dat in het hout kan trekken
  • UV-straling die het hout en de verf verkleuren
  • Zuren uit regen die de kwaliteit van het hout verminderen

Daarnaast zorgt de tuinhuis beits - zwart er ook nog eens voor dat uw tuinhuisje van een mooie zwarte kleur voorzien wordt. U hoeft dus geen extra zwarte buitenverf te kopen.

Verschillende soorten beits

Als u tuinhuis beits wilt kopen, kunt u kiezen uit verschillende soorten beits. Zo kunt u kiezen voor zwarte beits of zelfs gitzwarte beits. Als u uw tuinhuis zwart wilt beitsen, kunt u het beste kiezen voor tuinbeits. Deze beschermt uw buitenhout het beste tegen de verschillende weersomstandigheden.

Daarnaast kunt u kiezen uit dekkende beits of transparante beits. Hoewel bij beits de houtnerven vaak zichtbaar blijven, zorgt u met de tuinbeits - dekkend ervoor dat het zwart duidelijker naar voren komt dan de nerfstructuur. In tegenstelling tot houtverf, zorgt u met deze dekkende zwarte tuinhuis beits voor zowel bescherming als een goede dekking.

De juiste uitstraling voor uw schuurtje

De zwarte beits voor uw tuinhuis of schuurtje biedt niet alleen sterke bescherming, het zorgt ook nog eens voor een mooie uitstraling. Beits zorgt er namelijk voor dat de houtnerven wel zichtbaar blijven. Zo heeft u het beste van beide werelden; de mooie houtlook met een mooie zwarte kleur.

Hoe u de tuinhuis beits zwart gebruikt

Met alleen zwarte tuinhuis beits kopen bent u er natuurlijk nog niet. U zult het vervolgens op uw tuinhuisje moeten gebruiken. Hiervoor kunt u de gebruiksaanwijzingen op de verpakking volgen of dit korte stappenplan:

  1. Maak het hout goed schoon en zorg dat het droog is.
  2. Roer de zwarte tuinhuis beits goed door, zodat alle ingrediënten goed mengen.
  3. Breng het product aan in de richting van de houtnerf. Zorg dat de beits gelijkmatig verdeeld is, voordat het opdroogt.
  4. Laat het product drogen en herhaal de stappen eventueel als u meer dekking wilt.

Uw milieuvriendelijke houtbescherming

Bij Fixza vindt u uitsluitend producten van Baufix. Dit Duitse merk richt zich volledig op eigen onderzoek en het creëren van milieuvriendelijke producten. De Duitse standaard voor bouw-beschermingsproducten ligt al erg hoog en dankzij deze milieuvriendelijke focus, zijn ze voor elke klusser het ideale product.

Met de zwarte tuinhuis beits van Baufix maak je dus niet alleen de beste keuze voor jou en je schuurtje, maar ook voor het milieu.

Uw zwarte tuinhuis beits bestellen

Wilt u de beste bescherming met een strakke uitstraling voor uw tuinhuisje? Dan kunt u uw zwarte tuinhuis beits gemakkelijk online bestellen bij Fixza. Wij verzenden uw bestellingen vanaf €50,- kosteloos naar u op binnen Nederland. Het verzenden van bestellingen onder deze waarde kost €6,75.

U kunt de Baufix producten via Fixza kopen en laten bezorgen binnen heel de Benelux. Zo beschikt u altijd over de hoogste kwaliteit bouw-beschermingsproducten. Heeft u vragen over de zwarte beits voor uw tuinhuis, andere producten of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.