Trap- en parketonderhoud

Baufix Trap- en Parketonderhoud, verkrijgbaar bij Fixza, biedt een effectieve reiniging en onderhoud voor houten vloeren en trappen. Dit hoogwaardige product van het Duitse merk Baufix is een betrouwbare keuze voor het behouden van de schoonheid en duurzaamheid van uw houten oppervlakken. Bestel nu online bij Fixza en geniet langdurig van prachtige houten vloeren en trappen.

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud: Uw Complete Onderhouds- en Reinigingsoplossing voor Houten Vloeren

Houten vloeren en trappen voegen warmte en elegantie toe aan elk huis. Maar om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Met BAUFIX Trap- en Parketonderhoud, een hoogwaardig reinigingsproduct aangeboden door Fixza, wordt het onderhoud van uw houten oppervlakken een moeiteloze taak. Op deze Fixza informatiepagina zullen we dieper ingaan op dit veelzijdige product, hoe het uw houtenvloeren en trappen kan transformeren, en enkele nuttige Tips voor het schoonmaken en onderhouden van houten vloeren, parket en laminaat.

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud: De Essentie

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is een innovatief reinigings- en onderhoudsproduct van het gerenommeerde Duitse merk Baufix. Dit product is speciaal ontworpen voor houten vloeren, parketvloeren, laminaat en houten trappen. Het is een alles-in-één oplossing die zowel reinigt als verzorgt, en het resultaat is een schone, glanzende vloer die er als nieuw uitziet.

Een van de opvallende kenmerken van BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is de zelfglansfunctie, waardoor uw vloeren er moeiteloos aantrekkelijk uitzien zonder extra polijsten of wrijven. Dit maakt het ideaal voor drukke huishoudens waar gemak en tijdbesparing van groot belang zijn.

Toepassingsgebieden

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is buitengewoon veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan vloeroppervlakken, waaronder:

 • Verzegelde/gelakte Houten vloeren: BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is specifiek ontworpen voor verzegelde/gelakte houten vloeren. Het beschermt het oppervlak tegen voortijdige slijtage, is stroef en stof- en vuilafstotend.
 • Gelakte Kurkbekledingen met Gesloten Poriën: Ook voor gelakte kurk is BAUFIX Trap- en Parketonderhoud de perfecte keuze. Het zorgt voor een langdurige glans en beschermt het oppervlak tegen slijtage.
 • Vloerbedekkingen van PVC & Linoleum: BAUFIX Trap- en Parketonderhoud werkt ook effectief op vloerbekleding van PVC en linoleum, waardoor ze er weer schoon en fris uitzien.
 • Laminaat: BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is het beste schoonmaakmiddel voor laminaatvloeren. Het reinigt en behoudt de glans zonder de beschermende toplaag te beschadigen.
 • Afgelakt Parket: Voor gelakte parketvloeren is BAUFIX Trap- en Parketonderhoud ook de ideale keuze om het hout te beschermen en een mooie glans te behouden.
 • Natuur- en Kunststeenvloeren: BAUFIX Trap- en Parketonderhoud beperkt zich niet tot houten oppervlakken; het is ook geschikt voor natuur- en kunststeenvloeren, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Voordelen van BAUFIX Trap- en Parketonderhoud

Zeer Effectief Concentraat: Met een kleine hoeveelheid BAUFIX Trap- en Parketonderhoud kun je 10 liter aan vloer reiniger en onderhoud maken. Hiermee kunt u grondig en doeltreffend vuil en vlekken verwijdert.

 • Reukarm: In tegenstelling tot sommige vloer onderhoudsproducten heeft BAUFIX Trap- en Parketonderhoud een lichte geur die niet overweldigend is, wat het ideaal maakt voor gebruik in huis.
 • Reinigt en Verzorgt, Grondig en Goed: BAUFIX Trap- en Parketonderhoud reinigt niet alleen, maar verzorgt ook uw vloeren en trappen, waardoor ze er glanzend en als nieuw uitzien.
 • Ook geschikt voor Sportvloeren: Het product is ook geschikt voor sportoppervlakken, zoals sportvloeren, waar duurzaamheid en slipweerstand van groot belang zijn.

Hoe Gebruikt U BAUFIX Trap- en Parketonderhoud?

Nu u bekend bent met de voordelen en toepassingsgebieden van BAUFIX Trap- en Parketonderhoud, laten we eens kijken hoe u dit product effectief kunt gebruiken om uw houten vloeren en trappen te reinigen en te onderhouden.

Stappen om uw vloer of trap te reinigen en te onderhouden met BAUFIX:

 1. Voorbereiding: Veeg of stofzuig eerst het oppervlak om los vuil, zand en stof te verwijderen. Dit voorkomt krassen tijdens het reinigen.
 2. Verdunnen: Meng BAUFIX Trap- en Parketonderhoud met water volgens de aanbevolen verdunningsverhouding op de verpakking( 250 ml op 10 liter water).
 3. Toepassing: Breng het verdunde mengsel gelijkmatig aan op het oppervlak met een ligt vochtige mop of een dweil. Zorg ervoor dat u niet te veel water gebruikt, aangezien overtollig vocht schade kan veroorzaken.
 4. Reinigen: Werk systematisch en reinig het hele oppervlak. BAUFIX Trap- en Parketonderhoud zal vuil, vlekken en strepen moeiteloos verwijderen.
 5. Drogen: Laat de vloer of trap volledig drogen voordat u er weer op loopt. Dit voorkomt uitglijden en vlekken. BAUFIX Trap- en Parketonderhoud glanst na droging en hoeft niet gepolijst te worden.
 6. Geniet van het Resultaat: Uw houten vloer of trap zal nu schitteren en er als nieuw uitzien, dankzij de zelfglansfunctie van.

Tips voor het Schoonmaken en Onderhouden van Houten Vloeren, Parket en Laminaat

Naast het gebruik van BAUFIX Trap- en Parketonderhoud zijn er enkele algemene tips die u kunnen helpen om uw houten vloeren, parket en laminaat in topconditie te houden:

1. Regelmatig Vegen en Stofzuigen:

Dit helpt om vuil en stof te verwijderen dat krassen kan veroorzaken. Gebruik een zachte borstel of een stofzuiger met een zachte borstelkop om te voorkomen dat de vloer wordt beschadigd.

2. Vermijd Overmatig Watergebruik:

Hout en water zijn geen goede combinatie. Gebruik altijd een licht vochtige mop of dweil bij het schoonmaken en zorg ervoor dat er geen water op het oppervlak achterblijft.

3. Gebruik Beschermende Onderzetters en Viltjes:

Plaats beschermende onderzetters onder meubels en gebruik viltjes onder stoelpoten om krassen te voorkomen wanneer u meubels verplaatst. Vervang vilt dat onder stoelpoten zit ook op regelmatige basis, er hoopt zich namelijk altijd  zand en andere vervuiling in op.

4. Vermijd Schoonmaakmiddelen op Basis van Olie of Was:

Deze kunnen een olieresidu achterlaten dat de vloer dof maakt. Kies altijd voor een product dat speciaal is ontworpen voor houten vloeren.

5. Regelmatig Onderhoud:

Plan regelmatig onderhoud in, afhankelijk van het gebruik van de ruimte. Dit kan variëren van eens in de paar weken, maanden tot jaarlijks. Herhaal de stappen voor het reinigen en onderhouden met BAUFIX Trap- en Parketonderhoud voor het beste resultaat.

Veilig Online Kopen bij Fixza

Het bestellen van BAUFIX Trap- en Parketonderhoud bij Fixza kan snel en eenvoudig. Fixza is gespecialiseerd in hoogwaardige verf, houtbeits, parketlak, hardwax olie en reinigings- en onderhoudsproducten en biedt daarbij een gebruiksvriendelijke online winkelervaring. Bovendien profiteert u van gratis levering aan huis in Nederland, België en Luxemburg bij bestellingen vanaf € 50,-, waardoor uw aankoop nog aantrekkelijker wordt.

Veelgestelde Vragen

Hieronder een aantal vragen die wij bij Fixza regelmatig binnen krijgen over parketvloeren, houten vloeren en houten trappen, en natuurlijk de antwoorden op deze vragen. Gegeven door onze verf en onderhouds specialiste.  

Welk Schoonmaakmiddel is het Beste voor Parket?

Voor parketvloeren is BAUFIX Trap- en Parketonderhoud een uitstekende keuze. Het is specifiek ontworpen om verzegelde en gelakte houten vloeren te reinigen en te onderhouden, en het laat uw parket glanzen zonder extra polijsten.

Hoe Dweil je een Parketvloer?

Om een parketvloer te dweilen, mengt u BAUFIX Trap- en Parketonderhoud met water volgens de aanbevolen verdunningsverhouding op de verpakking of uit het technisch merkblad. Breng het mengsel aan op de vloer met een licht vochtige mop of dweil en volg de eerder genoemde stappen voor reinigen en onderhouden.

Wat is het Beste Schoonmaakmiddel voor Laminaat?

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is ook een uitstekende keuze voor het reinigen en onderhouden van laminaatvloeren. Het reinigt het laminaat grondig zonder de beschermende toplaag te beschadigen en behoudt de glans van uw laminaat.

Conclusie van Fixza vloeronderhoud

BAUFIX Trap- en Parketonderhoud is de ideale oplossing voor het onderhouden en reinigen van houten vloeren, parketvloeren, laminaat en houten trappen. Met zijn zelfglanzende eigenschappen, effectieve reiniging en veelzijdigheid, zorgt het voor een prachtige uitstraling en duurzaamheid van uw houten oppervlakken. Bestel vandaag nog bij Fixza en geniet van het gemak van online winkelen, met gratis levering aan huis bij bestellingen vanaf € 50,- in Nederland, België en Luxemburg. Investeer in de verzorging van uw vloeren en trappen met Fixza en geniet van jarenlang plezier van uw prachtige houten oppervlakken.

Fixza, Samen fixzen we het wel!

© Fixza | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
webwinkel realisatie door De Haan Media.